Ingrediente: Pentru aluat: 500g Schar Mix B 1 plic drojdie uscata Schar 1 lingurita sare 1 lingura zahar 1 lingura guma de guar 200g iaurt vegetal 150g branza tartinabil vegana 150ml apa calduta 100ml apa minerala Pentru presarat: 2 linguri seminte de susan 2 linguri seminte de mac felii de …
Cozonac cu nuca si rahat, fara gluten
Ingrediente: Aluat: 400g făină fără gluten Schar Mix B 150ml lapte 150g zahăr 60g unt 3 gălbenușuri 1 esență vanilie 1 coajă rasă de portocală 1 maia Maia: 100g făină fără gluten Schar Mix B 100ml lapte 30g drojdie proaspată 1 lingură miere Umplutura: 300g nucă măcinată 200ml lapte 1 …
Ranginak – Cel mai simplu si gustos desert arabesc
Ingrediente: 215g Schar Farina 225g unt normal/vegan 3 linguri zahar pudra 100g miez de nuca 30g fistic macinat 500g curmale fara samburi optional – 1/2 lingurita scortisoara Reteta creata de Retete Fara Gluten.
Prajitura rapida cu mere cubulete
Ingrediente: 60g Schar Mix C Patisserie 60g zahar 1 plic praf de copt fara gluten 1 lingurita guma de guar 1/2 lingurita scortisoara 30g nuca in sferturi 500g mere 75ml ulei de floarea soarelui 2 oua 1 plic zahar vanilinat 1 fiola esenta de vanilie Reteta creata de Retete Fara …
Amandina fara gluten
Ingrediente: Blat: 4 ouă 140 g făină fără gluten Mix C Patisserie Schar 160 g zahăr 15 g cacao 1/2 linguriță praf de copt 2 linguri apă 2 linguri ulei 2 plicuri zahăr vanilat un praf de sare Cremă: 300 g smântână pentru frișcă (30% grăsime) 300 g ciocolată neagră …
Cozonac fara gluten cu rahat si stafide
Ingrediente: Aluat: 500 g făină fără gluten Mix B Schar 250 ml lapte 100 g zahăr 60 g unt 82% grăsime 2 ouă 15 g drojdie proaspătă 1 l-ță miere 1 plic zahăr vanilat esență de vanilie și portocală coaja rasă de la 1/2 portocală si 1/2 lămâie un praf …
Paine fara gluten cu amestec de seminte
Ingrediente: 500 gr faina fara gluten (Mix B Schär) 500 ml apa calda 25 gr drojdie proaspata 1 lingurita sare 1 lingura miere 60 gr amestec de seminte 2 linguri ulei de masline seminte de in pentru ornat Reteta creata de Aby Blajan.
Cozonac cu nuca (fara gluten)
Ingrediente: Aluat: 400 gr faina fara gluten (Mix B Schar) 150 ml lapte 150 gr zahar 60 gr unt (80%) la temperatura camerei 3 galbenusuri esenta vanilie coaja rasa de portocala un praf sare maia Maia: 100 gr faina fara gluten – Mix B Schar 100 ml lapte 30 gr …
Briose red velvet fara gluten
Ingrediente: 135 g făină fără gluten Mix C Patisserie Schar 7 g cacao un praf de sare 80 g unt cu 82% grăsime (la temperatura camerei) 110 g zahăr tos 1 ou mare (la temperatura camerei) 1 lingură esență de vanilie/extract de vanilie 120 ml lapte + 2 lingurițe suc …
Rugelach fara gluten – Croissant cu nuca
Ingrediente (16 buc.): 130 g făina fără gluten Schar Mix B 2 g drojdie uscata 75 g unt rece (82% grăsime) 55 g smântână rece 80 g cremă de brânză esență de vanilie un praf de sare Umplutură: 80 g nucă 80 g merișor uscat 2 lg zahăr un plic …
Lava cake fara gluten
Ingrediente: 4 forme ramekin 10 cm diametru X 4 cm înălțime 115 g ciocolată cu min. 50% cacao 115 g unt (82% grăsime) 40 g zahăr 40 g făină fără gluten Mix Patisserie Schar 5 g cacao (1 linguriță) 2 ouă 2 gălbenușuri 1 lingură esență de vanilie coaja de …
Melcisori cu scortisoara fara gluten
Ingrediente: 600 g făină fără gluten Mix B (Schär) 100 g zahăr tos 80 g unt (82% grăsime) la temp. camerei 2 ouă 250 ml lapte 25 g drojdie proaspătă 1 lg miere un praf de sare 2 lg faină în plus pt pudrat blatul și întins Umplutură: 120 g …