Cozonac cu nuca si rahat, fara gluten

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente: Aluat: 400g făină fără gluten Schar Mix B 150ml lapte 150g zahăr 60g unt 3 gălbenușuri 1 esență vanilie 1 coajă rasă de portocală 1 maia Maia: 100g făină fără gluten Schar Mix B 100ml lapte 30g drojdie proaspată 1 lingură miere Umplutura: 300g nucă măcinată 200ml lapte 1 …

Amandina fara gluten

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente: Blat: 4 ouă 140 g făină fără gluten Mix C Patisserie Schar 160 g zahăr 15 g cacao 1/2 linguriță praf de copt 2 linguri apă 2 linguri ulei 2 plicuri zahăr vanilat un praf de sare Cremă: 300 g smântână pentru frișcă (30% grăsime) 300 g ciocolată neagră …

Paine fara gluten cu amestec de seminte

Celiaci.ro Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente: 500 gr faina fara gluten (Mix B Schär) 500 ml apa calda 25 gr drojdie proaspata 1 lingurita sare 1 lingura miere 60 gr amestec de seminte 2 linguri ulei de masline seminte de in pentru ornat Reteta creata de Aby Blajan.

Briose red velvet fara gluten

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente: 135 g făină fără gluten Mix C Patisserie Schar 7 g cacao un praf de sare 80 g unt cu 82% grăsime (la temperatura camerei) 110 g zahăr tos 1 ou mare (la temperatura camerei) 1 lingură esență de vanilie/extract de vanilie 120 ml lapte + 2 lingurițe suc …

Lava cake fara gluten

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente: 4 forme ramekin 10 cm diametru X 4 cm înălțime 115 g ciocolată cu min. 50% cacao 115 g unt (82% grăsime) 40 g zahăr 40 g făină fără gluten Mix Patisserie Schar 5 g cacao (1 linguriță) 2 ouă 2 gălbenușuri 1 lingură esență de vanilie coaja de …