Blat de tort fara gluten

Blat de tort fara gluten

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente: Tavă diametru – 23 cm 5 ouă 200 g zahăr 280 g făină fără gluten Mix Patisserie Schar 1 lg esență de vanilie un praf de sare unt sau ulei pentru uns tava Reteta creata de Aby Blajan.

Tiramisu fara gluten - fara ou crud

Tiramisu fara gluten – fara ou crud

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente: Dimensiune tava: 26×18 cm 12 pișcoturi fără gluten Schar 250 g mascarpone 400 ml cafea decofeinizată îndulcită 500 ml lapte 50 g amidon 80 g zahăr 2 ouă întregi 2 gălbenușuri 1 plic zahăr vanilat 1 lg esență de vanilie Pentru ornat: cacao pudră Reteta creata de Aby Blajan.

Chifle umplute cu branza dulce

Chifle umplute cu branza dulce

Celiaci.ro Aperitive, Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente: 250g faina fara gluten Mix It Universal 2 lingurite praf de copt cu tatrat de potasiu 1/2 lingurita sare 150g branza dulce slaba 6 linguri lapte 1 ou 6 linguri ulei de rapita seminte de floarea soarelui pentru presarat https://www.facebook.com/retetefaragluten/videos/vb.103044634951621/946699455853831/?type=2&theater Reteta creata de Radu.

paine fara gluten cu maia

Paine fara gluten cu maia

Celiaci.ro Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente: Maia: 60 g făină fără gluten Mix B Schar 100 ml apă caldă 1 plic drojdie uscată Schar (10 g) 1 l-ță miere Aluat: 500 g făină fără gluten Mix B Schar 470 ml apă 1 l-ță sare 20 g tărâțe de psyllium 30 ml ulei maiaua Reteta creata …

Quesadilla de pui

Quesadilla de pui

Celiaci.ro Aperitive Lasa un Comentariu

2 lipii fara gluten 1/3 piept de pui 1/2 ceapa rosie mica 50 gr. porumb 1/2 avocado Ardei iute 3-4 felii de cascaval sau branza cheddar Sare, piper cayenne, oregano, usturoi praf Reteta creata de Hayateria

Tiramisu fara gluten

Tiramisu fara gluten

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

5 piscoturi fara gluten de la Schar 150 gr. mascarpone 50 ml. smantana pentru frisca 2 linguri de zahar pudra 1/2 cana de cafea indulcita 1 lingura de vin Marsala/Brandy/Rom Cacao (pentru ornare) Reteta creata de Hayateria

Cheesecake fara gluten

Cheesecake fara gluten

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Pentru blat: 150 gr. biscuiti digestivi Schar 70 gr. unt topit 2 linguri de zahar brun Pentru crema: 250 gr. branza mascarpone 250 gr. branza philadelphia 100 ml. smantana pentru frisca 2 lingurite esenta de vanilie 6 linguri de zahar pudra Reteta creata de Hayateria