Chifle umplute cu branza dulce

Chifle umplute cu branza dulce

Celiaci.ro Aperitive, Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente: 250g faina fara gluten Mix It Universal 2 lingurite praf de copt cu tatrat de potasiu 1/2 lingurita sare 150g branza dulce slaba 6 linguri lapte 1 ou 6 linguri ulei de rapita seminte de floarea soarelui pentru presarat https://www.facebook.com/retetefaragluten/videos/vb.103044634951621/946699455853831/?type=2&theater Reteta creata de Radu.

paine fara gluten cu maia

Paine fara gluten cu maia

Celiaci.ro Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente: Maia: 60 g făină fără gluten Mix B Schar 100 ml apă caldă 1 plic drojdie uscată Schar (10 g) 1 l-ță miere Aluat: 500 g făină fără gluten Mix B Schar 470 ml apă 1 l-ță sare 20 g tărâțe de psyllium 30 ml ulei maiaua Reteta creata …

Paine alba clasica fara gluten

Paine alba clasica fara gluten

Celiaci.ro Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente pentru o paine: 650 g Schar Mix B 20 g drojdie proaspata 500 ml apa 1 lingura zahar 2 lingurite sare lapte Instructiuni: Zdrobiti drojdia si combinati-o cu 100 ml apa calduța si zahar. Acoperiti cu o carpa si lasati sa se odihneasca 15 minute. Adaugati faina Schar Mix …

Obwarzanki

Covrigi Obwarzanki fara gluten

Celiaci.ro Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente pentru aprox. 7 covrigi: Pentru aluat: 500 g faina Schar Mix B 40 g unt moale 300 ml lapte 30 g + 1 lingura zahăr 10 g sare 2 oua 16 g drojdie proaspata Pentru decor: semințe de mac, rozmarin si alte seminte la alegere Instructiuni: Dizolva drojdia in …

Crackers cu mac si susan

Crackers fara gluten cu mac si susan

Celiaci.ro Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente: Pentru crackers: 200g faina Schar Mix B 60g unt 1 galbenus 180g smantana 1 lingurita sare ½ lingurita piper Pentru decor: ½ lingurita sare cu ierburi 1 albus mac si susan Instructiuni: Aseaza hartie de copt intr-o tava pentru cuptor. Amesteca galbenusul, faina, untul, smantana, sarea si piperul. Framanta pana …

Paine fara gluten pufoasa

Paine fara gluten pufoasa

Celiaci.ro Paine 6 Comments

350g faina Schar Mix B fara gluten 350 ml apa calduta la 35°c 1 Lingura de ulei de masline (pentru aluat) + 3 Linguri de ulei de masline (pentru ungere) 1 Lingura de zahar 1 lingurita de sare 1 Lingura gelifiant cu fructoza – Dr.Oetker 7g drojdie uscata (un plic) 1-2 …