Paine alba clasica fara gluten

Paine alba clasica fara gluten

Celiaci.ro Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente pentru o paine: 650 g Schar Mix B 20 g drojdie proaspata 500 ml apa 1 lingura zahar 2 lingurite sare lapte Instructiuni: Zdrobiti drojdia si combinati-o cu 100 ml apa calduța si zahar. Acoperiti cu o carpa si lasati sa se odihneasca 15 minute. Adaugati faina Schar Mix …

Obwarzanki

Covrigi Obwarzanki fara gluten

Celiaci.ro Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente pentru aprox. 7 covrigi: Pentru aluat: 500 g faina Schar Mix B 40 g unt moale 300 ml lapte 30 g + 1 lingura zahăr 10 g sare 2 oua 16 g drojdie proaspata Pentru decor: semințe de mac, rozmarin si alte seminte la alegere Instructiuni: Dizolva drojdia in …

Crackers cu mac si susan

Crackers fara gluten cu mac si susan

Celiaci.ro Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente: Pentru crackers: 200g faina Schar Mix B 60g unt 1 galbenus 180g smantana 1 lingurita sare ½ lingurita piper Pentru decor: ½ lingurita sare cu ierburi 1 albus mac si susan Instructiuni: Aseaza hartie de copt intr-o tava pentru cuptor. Amesteca galbenusul, faina, untul, smantana, sarea si piperul. Framanta pana …

Paine fara gluten pufoasa

Paine fara gluten pufoasa

Celiaci.ro Paine 6 Comments

350g faina Schar Mix B fara gluten 350 ml apa calduta la 35°c 1 Lingura de ulei de masline (pentru aluat) + 3 Linguri de ulei de masline (pentru ungere) 1 Lingura de zahar 1 lingurita de sare 1 Lingura gelifiant cu fructoza – Dr.Oetker 7g drojdie uscata (un plic) 1-2 …

paine-fara-gluten-cu-branza-ardei

Paine fara gluten cu branza

Celiaci.ro Paine 1 Comment

Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 300 g faina fara gluten pentru paine 5 g drojdie fara gluten Dr. Schar 350 ml apa calduta 200 g branza de vaci (caş) 180 g ardei copt 2 lg ulei masline extravirgin 1 lgt cimbrisor uscat 1 lgt sare Pentru uns: 1 …