Ingrediente: 250g faina fara gluten Mix It Universal 2 lingurite praf de copt cu tatrat de potasiu 1/2 lingurita sare 150g branza dulce slaba 6 linguri lapte 1 ou 6 linguri ulei de rapita seminte de floarea soarelui pentru presarat https://www.facebook.com/retetefaragluten/videos/vb.103044634951621/946699455853831/?type=2&theater Reteta creata de Radu.
Paine fara gluten cu maia
Ingrediente: Maia: 60 g făină fără gluten Mix B Schar 100 ml apă caldă 1 plic drojdie uscată Schar (10 g) 1 l-ță miere Aluat: 500 g făină fără gluten Mix B Schar 470 ml apă 1 l-ță sare 20 g tărâțe de psyllium 30 ml ulei maiaua Reteta creata …
Paine fara gluten la masina de paine
420 gr. faina fara gluten Schar – mix B bread mix 7 gr. drojdie uscata Doves Farm 420 ml. apa 1 lingura de sare 40 ml. ulei de masline seminte (optional) Reteta creata de Hayateria
Paine alba clasica fara gluten
Ingrediente pentru o paine: 650 g Schar Mix B 20 g drojdie proaspata 500 ml apa 1 lingura zahar 2 lingurite sare lapte Instructiuni: Zdrobiti drojdia si combinati-o cu 100 ml apa calduța si zahar. Acoperiti cu o carpa si lasati sa se odihneasca 15 minute. Adaugati faina Schar Mix …
Covrigi Obwarzanki fara gluten
Ingrediente pentru aprox. 7 covrigi: Pentru aluat: 500 g faina Schar Mix B 40 g unt moale 300 ml lapte 30 g + 1 lingura zahăr 10 g sare 2 oua 16 g drojdie proaspata Pentru decor: semințe de mac, rozmarin si alte seminte la alegere Instructiuni: Dizolva drojdia in …
Chifle rapide fara gluten cu quark si crema de unt cu paprika
Ingrediente pentru 10 chifle: Pentru aluat: 360 g faina Schar Mix B 250 g branza quark 4 lingurita praf de copt 2 lingurite sare 2 oua diverse ierburi (cimbru, patrunjel, chives, maghiran) sare grunjoasă lapte Pentru untul cu paprika: 100 g unt moale 2 lingurite paprika 1 lingura sare Instructiuni: …
Chifle „in ghiveci” fara gluten
Ingrediente pentru 4 „ghivece” de 8 cm 450 gr faina Schar Mix It Dunkel 3 lingurite sare ½ lingura trifoi de paine 10 g drojdie uscata 350 + 100 ml apa ulei Instructiuni: Se dizolva drojdia uscata in 100 ml de apa calduta si se lasa sa se odihneasca timp …
Crackers fara gluten cu mac si susan
Ingrediente: Pentru crackers: 200g faina Schar Mix B 60g unt 1 galbenus 180g smantana 1 lingurita sare ½ lingurita piper Pentru decor: ½ lingurita sare cu ierburi 1 albus mac si susan Instructiuni: Aseaza hartie de copt intr-o tava pentru cuptor. Amesteca galbenusul, faina, untul, smantana, sarea si piperul. Framanta pana …
Paine neagra fara gluten cu seminte de chimen si fenicul
Ingrediente: Pentru paine: 250 g faina Schar Mix B 250 g faina Schar Mix It Dunkel 50 g mamaliga 10 g drojdie uscata 2 lingurite sare aprox. 500 ml apa 1 lingura seminte de fenicul 1 lingura seminte de chimen Pentru decor: seminte de fenicul si chimen Instructiuni: Amesteca faina …
Pagach (paine slovaca umpluta) fara gluten
Ingrediente: Pentru paine: 400 g faina Schar Mix B 100 g faina Schar Mix it! Universal 300 + 100 ml apa 4 + 1 lingurite zahar 1 lingurita sare 30 g unt 10 g drojdie uscata sare, piper Pentru umplutura: 400 g cartofi 50 g cascaval dur, ras 2 linguri …
Paine fara gluten pufoasa
350g faina Schar Mix B fara gluten 350 ml apa calduta la 35°c 1 Lingura de ulei de masline (pentru aluat) + 3 Linguri de ulei de masline (pentru ungere) 1 Lingura de zahar 1 lingurita de sare 1 Lingura gelifiant cu fructoza – Dr.Oetker 7g drojdie uscata (un plic) 1-2 …
Paine rustica fara gluten cu seminte | Fara framantare!
Reteta creata de Gourmandelle. Ingrediente: 500 g faina fara gluten Mix Rustic de la Schar 500 ml apa calduta 10g drojdie uscata (Am folosit drojdie de la Schar) 4 Linguri ulei de masline 1 lingurita sare de mare ½ Lingura zahar un pumn de seminte de floarea soarelui crude, rumenite putin …