Ingrediente: Tavă diametru – 23 cm 5 ouă 200 g zahăr 280 g făină fără gluten Mix Patisserie Schar 1 lg esență de vanilie un praf de sare unt sau ulei pentru uns tava Reteta creata de Aby Blajan.
Tiramisu fara gluten – fara ou crud
Ingrediente: Dimensiune tava: 26×18 cm 12 pișcoturi fără gluten Schar 250 g mascarpone 400 ml cafea decofeinizată îndulcită 500 ml lapte 50 g amidon 80 g zahăr 2 ouă întregi 2 gălbenușuri 1 plic zahăr vanilat 1 lg esență de vanilie Pentru ornat: cacao pudră Reteta creata de Aby Blajan.
Chec zemos de ciocolata fara gluten
Ingrediente: 250 g faina fara gluten Schar Mix B 1 plic praf de copt cu tartrat de potasiu 150 g de ciocolata neagra 3 oua 110 g zahar 1/2 plic zahar vanilat 110 ml ulei de gatit (ex. ulei de rapita) 6 linguri de dulceata, dupa gust zahar pudra pentru …
Clatite fara gluten cu sos de ciocolata facut in casa
Ingrediente: 600 ml lapte 150 g făină fără gluten Farina Schar 2 ouă 40 g unt topit 2 plicuri zahăr vanilat un praf de sare Pentru umplut și ornat: dulceață de cireșe sos de ciocolată fructe proaspete Reteta creata de Aby Blajan.
Papanasi fara gluten la cuptor
Pentru papanasi: 190 g făină fără gluten (Mix B Schar) 1 l-ță praf de copt 400 g brânză de vaci proaspătă 50 g unt la temperatura camerei (82% grasime) 2 ouă 2 plicuri zahăr vanilat un praf de sare Pentru servit: dulceață de vișine smântână acrișoară zahăr pudră Reteta creata …
Clafoutis cu lapte de cocos si cirese (fara gluten)
200 ml. lapte de cocos 110 gr faina fara gluten Mix C Patisserie 100 ml. crema/smantana de migdale 4 linguri de zahar pudra 200 gr. cirese (fara samburi) 2 oua 1 lingurita de esenta de vanilie 1 varf de cutit de sare Reteta creata de Hayateria
Tiramisu fara gluten
5 piscoturi fara gluten de la Schar 150 gr. mascarpone 50 ml. smantana pentru frisca 2 linguri de zahar pudra 1/2 cana de cafea indulcita 1 lingura de vin Marsala/Brandy/Rom Cacao (pentru ornare) Reteta creata de Hayateria
Cheesecake fara gluten
Pentru blat: 150 gr. biscuiti digestivi Schar 70 gr. unt topit 2 linguri de zahar brun Pentru crema: 250 gr. branza mascarpone 250 gr. branza philadelphia 100 ml. smantana pentru frisca 2 lingurite esenta de vanilie 6 linguri de zahar pudra Reteta creata de Hayateria
Tort Bundt cu ciocolata
Ingrediente: Pentru aluat: 380 g faina Schar Mix C 4 oua 360 g zahar 3 lingurite praf de copt 1 varf de sare 150 + 20 g unt 200 ml lapte 1 linguri nuci maruntite 11 biscuiti Schar Chocolate O’s Pentru glazura: 100 g ciocolata neagra 5 biscuiti Schar Chocolate …
Negresa fara gluten cu crema de branza
Ingrediente pentru o tava mica de negresa: Pentru negresa: 200 g faina Schar Mix C 4 oua 360 g zahar 250 g unt ½ lingurita vanilie macinata 50 g pudra de cacao, neindulcita Pentru amestecul de crema de branza: 3 linguri faina Schar Mix C 300 g crema de branza …
Clatite pufoase fara gluten cu dulceata si zmeura
Ingrediente pentru 10 clatite: Pentru aluat: 130 g faina Schar Farina 10 g drojdie proaspata 20 g unt 40 g zahar 250 ml lapte 2 oua sare unt (pentru prajit) Pentru servire: dulceata zmeura zahar pudra Instructiuni: Dizolva drojdia in putin lapte caldut. Adauga faina intr-un castron si adauga mixul …
Galuste de cartofi cu caise – fara gluten
Ingrediente pentru 12 galuste: Pentru galuste: 800 g cartofi 3 linguri malai 260 g faina Schar Mix It! Universal 60 g unt 2 oua sare 12 caise mai mici 12 cuburi de gheata Pentru pesmet: 140 g unt 100 g pesmet Schar Pan Grati zahar Instructiuni: Scoate untul din frigider …