200g faina fara gluten Schar Mix C Patisserie (puteti sa folositi faina de grau daca nu aveti intoleranta la gluten) 5 Linguri zahar brun 100g miez de nuca, maruntit 4 Linguri pudra de roscove sau cacao 3 Linguri gem (puteti sa folositi orice gem aveti in casa, eu am folosit gem de prune) 200ml apa minerala …
Tort fara gluten de vanilie cu fructe
Blat: 200g faina fara gluten Dr. Schar Mix C Patisserie 1 lingurita praf de copt 4 oua ½ cana zahar pudra ½ cana ulei + inca putin pentru uns tava ½ lingurita esenta de vanilie un praf de sare Crema de caju si banane: 400g caju crud, pus la inmuiat min. 1 …
Tort fara gluten cu ciocolata si fructe de padure
Blat 200g faina fara gluten Dr. Schar Mix C Patisserie 1 lingurita praf de copt 4 oua ½ cana zahar de cocos facut praf sau zahar pudra daca nu aveti ½ cana ulei + inca putin pentru uns tava ½ lingurita esenta de vanilie un praf de sare Crema de ciocolata …
Briose fara gluten cu crema de ciocolata si banane
Aluat: 1 cana faina fara gluten Schar Mix C Patisserie (daca nu aveti intoleranta la gluten puteti sa folositi si faina de grau) 4 oua 10g (un pliculet) praf de copt ½ cana ulei de floarea soareluri sau de seminte de struguri 4 Linguri stevia pudra Green Sugar 1 lingurita extract de vanilie …
Tort fara gluten de citrice cu zmeura si mure | Fara coacere!
Blat: 125-150g biscuiti – eu am folosit biscuiti fara gluten Maria Schar 4-5 Linguri ulei de cocos Crema: 2 grapefruits, curatati de coaja 1 portocala, curatata de coaja 3 banane mari coapte sau 2 avocado moi si copti (La alegere. Eu am folosit avocado, dar daca doresti un tort mai sarac in grasimi …
Muesli fara gluten
½ cana Muesli cu fructe fara gluten de la Schar 1 lingurita pudra de roscove/carob ½ lingurita scortisoara un praf de cuisoare macinate ¼ lingurita turmeric 1 Lingura ulei de cocos topit 1 Lingura seminte de chia 1 Lingura seminte de in auriu (de preferat macinate inainte) 1 Lingura fructe uscate la alegere – …
Prajitura desteapta fara gluten, cu ciocolata
6 oua, la temperatura camerei, separate 1½ Lingura apa 250g Green Sugar 200g ulei de cocos (se poate folosi si unt topit, aceeasi cantitate) 100g faina fara gluten (Eu am folosit MixIt de la Schar, insa se poate folosi si faina alba de grau daca nu aveti intoleranta la gluten.) 9 Linguri cacao pudra 750ml lapte de …
Chec fara gluten de Craciun – de post
2 cani faina fara gluten (eu am folosit Mix It Universal de la Schar) 10g praf de copt ½ lingurita bicarbonat de sodiu 1 cana iaurt de soia 1 cana lapte de soia ⅔ cana zahar 2 lingurite extract de vanlie 10 picaturi ulei esential pur de lamaie 10 picaturi ulei esential pur de …
Tort fara gluten cu visine si ciocolata – de post
Blat: 300g faina (Am folosit faina fara gluten Schar) 200g zahar brun 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 Lingura otet de mere 5 Linguri cacao 130ml ulei 250ml lapte de soia Strat de visine: 500g visine fara samburi (Am folosit visine congelate) 50g zahar 5 Linguri faina de tapioca Strat de ciocolata: 500ml lapte de cocos (IMPORTANT! …
Tort fara gluten cu ciocolata – de post
Tort vegan de ciocolata: 300g faina (Am folosit Mix It Universal – Schar) 200g zahar brun 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 Lingura otet de mere 5 Linguri cacao 130ml ulei 250ml lapte de soia 1 avocado, copt Topping ciocolata: 3 linguri ulei de cocos 50g ciocolata neagra 3 Linguri lapte de soia Topping crocant: arahide prajite
Prajitura fara gluten cu mere
Reteta creata de Gourmandelle. Ingrediente: 200g faina fara gluten Mix It Universal Schar 100g zahar brun + 30g extra pentru presarat pe deasupra 700ml piure de mere golden/sau smoothie 4 oua, galbenusurile separate de albusuri ½ Lingura scortisoara 1 Lingura rom ½ lingurita bicarbonat de sodiu ½ Lingura extract de …
Clătite pufoase fără gluten (de post)
Ingrediente: 1 cană (250g) făină fără gluten Dr. Schar Mix C Patisserie 2 banane, coapte 1 linguriţă praf de copt ½ linguriţă bicarbonat de sodiu 3 linguri zahăr 1 linguriţă extract de vanilie 1 linguriţă extract de rom