7-Mucenici-moldovenesti-fara-gluten

Mucenici moldovenești fără gluten

Această variantă de mucenici moldovenești, special concepută pentru persoanele cu intoleranță la gluten, îmbină aroma clasică a desertului tradițional cu un aluat sigur și ușor de manevrat. Savurează gustul autentic al mucenicilor însiropați, fără a-ți face griji în privința glutenului.


Ingrediente

Aluat

  • 500 g Mix C Patisserie Schär
  • 100 g zahăr
  • 2 ouă
  • 50 g unt
  • Un praf de sare
  • 3 linguri ulei
  • 220 ml lapte
  • 20 g drojdie uscată Schär
  • 1 esență de vanilie
  • 1 gălbenuș (pentru uns înainte de coacere)

Pentru însiropat

  • 100 g zahăr
  • 1 cană apă

Pentru uns (după coacere)

  • 100 g miere de albine
  • Miez de nucă (pentru decor)

Rețetă creată de Țara Bucatelor.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile complete, detaliile de modelare și coacere a mucenicilor, vizitează rețeta originală.

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *