Foi de plăcintă fără gluten pentru baclava, strudel sau plăcintă

Descoperă foi de plăcintă versatile, 100% fără gluten, ideale pentru a pregăti deserturi tradiționale precum baclava, strudel sau plăcintă. Aceste foi, create de Retete Fara Gluten, se remarcă prin textura fină și gustul neutru, perfecte pentru a pune în valoare umpluturile tale preferate.

Ingrediente:

Pentru foi:

  • 210 g făină fără gluten Schar Mix B
  • 75 ml apă călduță
  • 5 lingurițe ulei virgin de măsline
  • 2 lingurițe oțet din vin
  • 1/2 linguriță sare

De presarat:

  • 100 g amidon de porumb
  • 3 linguri făină fără gluten

Reteta a fost creată de Retete Fara Gluten.

Vezi rețeta completă aici:

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *