Colac fara gluten cu rosii uscate si busuioc

Colac fără gluten cu roșii uscate și busuioc

Acest colac aromat, îmbogățit cu roșii uscate și busuioc, este potrivit pentru cei care vor să se bucure de un gust mediteraneean, fără gluten. Textura pufoasă și parfumul condimentelor îl transformă într-o alegere delicioasă pentru orice masă.


Ingrediente

  • 280 g făină universală fără gluten (Mix it, Schär)
  • 200 ml apă călduță
  • 5 g drojdie fără gluten Dr. Schär
  • 15 g roșii uscate (aprox. 4 bucăți)
  • ½ linguriță busuioc uscat
  • 1 lingură ulei de măsline extravirgin
  • ½ linguriță zahăr
  • ¼ linguriță sare

Rețetă creată de Biochimist la Cratiță.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile complete, timpii de dospire și metoda de coacere, te rugăm să consulți rețeta originală.

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *