Colac fără gluten cu roșii uscate și busuioc
Acest colac aromat, îmbogățit cu roșii uscate și busuioc, este potrivit pentru cei care vor să se bucure de un gust mediteraneean, fără gluten. Textura pufoasă și parfumul condimentelor îl transformă într-o alegere delicioasă pentru orice masă.
Ingrediente
- 280 g făină universală fără gluten (Mix it, Schär)
- 200 ml apă călduță
- 5 g drojdie fără gluten Dr. Schär
- 15 g roșii uscate (aprox. 4 bucăți)
- ½ linguriță busuioc uscat
- 1 lingură ulei de măsline extravirgin
- ½ linguriță zahăr
- ¼ linguriță sare
Rețetă creată de Biochimist la Cratiță.
Mod de Preparare
Pentru instrucțiunile complete, timpii de dospire și metoda de coacere, te rugăm să consulți rețeta originală.
Poftă bună!