Bună ziua,
Si fiul meu este alergic la gluten. Nu imi pot imagina cu ce o sa il hrănesc. Sunt puțin panicata si blocată. Trebuie să inteleg mai întâi care sunt materiile prime din care să ii pot prepara ceva. 🙆
Buna ziua,
Inteleg ca folositi fulgi de ovaz la decorarea painii, etc. Din cate stiu eu toate cerealele au gluten, dar in cantitati diferite. Grau, orz, ovaz, secara. Si toate sunt contraindicate celiaticilor. Prin urmare, nu consider ca reteta dvs este una buna acestora. Precizez ca nepotica mea are intoleranta la gluten si doctorul a trecut aceste cereale pe lista interzisa de alimente.
Buna ziua,
Inteleg ca folositi fulgi de ovaz la decorarea painii, etc. Din cate stiu eu toate cerealele au gluten, dar in cantitati diferite. Grau, orz, ovaz, secara. Si toate sunt contraindicate celiaticilor. Prin urmare, nu consider ca reteta dvs este una buna acestora. Precizez ca nepotica mea are intoleranta la gluten si doctorul a trecut aceste cereale pe lista interzisa de alimente. Comentariul meu se refera la reteta de paine simpla decorat cu fulgi de ovaz/ seminte. Referitor la alt ingredient folosit, drojdia (proaspata sau uscata) – aceasta nu are gluten?
Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. AcceptDetalii aici
Comentarii 4
Fiul meu este alergic la gluten . Articolele dumneavoastra sunt foarte interesante si de ajutor . Va multumesc .
Bună ziua,
Si fiul meu este alergic la gluten. Nu imi pot imagina cu ce o sa il hrănesc. Sunt puțin panicata si blocată. Trebuie să inteleg mai întâi care sunt materiile prime din care să ii pot prepara ceva. 🙆
Buna ziua,
Inteleg ca folositi fulgi de ovaz la decorarea painii, etc. Din cate stiu eu toate cerealele au gluten, dar in cantitati diferite. Grau, orz, ovaz, secara. Si toate sunt contraindicate celiaticilor. Prin urmare, nu consider ca reteta dvs este una buna acestora. Precizez ca nepotica mea are intoleranta la gluten si doctorul a trecut aceste cereale pe lista interzisa de alimente.
Buna ziua,
Inteleg ca folositi fulgi de ovaz la decorarea painii, etc. Din cate stiu eu toate cerealele au gluten, dar in cantitati diferite. Grau, orz, ovaz, secara. Si toate sunt contraindicate celiaticilor. Prin urmare, nu consider ca reteta dvs este una buna acestora. Precizez ca nepotica mea are intoleranta la gluten si doctorul a trecut aceste cereale pe lista interzisa de alimente. Comentariul meu se refera la reteta de paine simpla decorat cu fulgi de ovaz/ seminte. Referitor la alt ingredient folosit, drojdia (proaspata sau uscata) – aceasta nu are gluten?