Paine cu seminte de dovleac, ceapa si parmezan Celiaci.ro 11/02/2015 Paine 2 Comments Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: ⅓ aluat dospit cu Bread Mix Dr. Schär (vezi descriere reteta) 50g samburi decorticati de dovleac 50g ceapa prajita deshidratata 50g parmezan ras fin 1 lingurita de chimen Produse folosite:Dr. Schar Mix B Bread Vezi reteta intreaga >>> Distribuie aceasta reteta
BIRSAN CORINA07/06/2018 at 2:00 pm Fiul meu este alergic la gluten . Articolele dumneavoastra sunt foarte interesante si de ajutor . Va multumesc . Reply
Iliosu10/12/2020 at 3:00 pm Bună ziua, Si fiul meu este alergic la gluten. Nu imi pot imagina cu ce o sa il hrănesc. Sunt puțin panicata si blocată. Trebuie să inteleg mai întâi care sunt materiile prime din care să ii pot prepara ceva. 🙆 Reply
Comentarii 2
Fiul meu este alergic la gluten . Articolele dumneavoastra sunt foarte interesante si de ajutor . Va multumesc .
Bună ziua,
Si fiul meu este alergic la gluten. Nu imi pot imagina cu ce o sa il hrănesc. Sunt puțin panicata si blocată. Trebuie să inteleg mai întâi care sunt materiile prime din care să ii pot prepara ceva. 🙆