paine fara gluten cu maia

Paine fara gluten cu maia

Celiaci.ro Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente: Maia: 60 g făină fără gluten Mix B Schar 100 ml apă caldă 1 plic drojdie uscată Schar (10 g) 1 l-ță miere Aluat: 500 g făină fără gluten Mix B Schar 470 ml apă 1 l-ță sare 20 g tărâțe de psyllium 30 ml ulei maiaua Reteta creata …

Papanasi fara gluten la cuptor

Papanasi fara gluten la cuptor

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Pentru papanasi: 190 g făină fără gluten (Mix B Schar) 1 l-ță praf de copt 400 g brânză de vaci proaspătă 50 g unt la temperatura camerei (82% grasime) 2 ouă 2 plicuri zahăr vanilat un praf de sare Pentru servit: dulceață de vișine smântână acrișoară zahăr pudră Reteta creata …

Paine alba clasica fara gluten

Paine alba clasica fara gluten

Celiaci.ro Paine Lasa un Comentariu

Ingrediente pentru o paine: 650 g Schar Mix B 20 g drojdie proaspata 500 ml apa 1 lingura zahar 2 lingurite sare lapte Instructiuni: Zdrobiti drojdia si combinati-o cu 100 ml apa calduța si zahar. Acoperiti cu o carpa si lasati sa se odihneasca 15 minute. Adaugati faina Schar Mix …

Langos

Langosi fara gluten

Celiaci.ro Aperitive Lasa un Comentariu

Ingrediente: Pentru langos: 250 g faina Schar Mix it! Universal 250 g faina Schar Mix B 32 g drojdie proaspata 250 ml apa calduta 100 ml lapte caldut 2 lingurite zahar ulei de floarea-soarelui Pentru topping: 200 g smantana 140 g iaurt slab 1 catel de usturoi ½ pahar de …

Paine fara gluten pufoasa

Paine fara gluten pufoasa

Celiaci.ro Paine 6 Comments

350g faina Schar Mix B fara gluten 350 ml apa calduta la 35°c 1 Lingura de ulei de masline (pentru aluat) + 3 Linguri de ulei de masline (pentru ungere) 1 Lingura de zahar 1 lingurita de sare 1 Lingura gelifiant cu fructoza – Dr.Oetker 7g drojdie uscata (un plic) 1-2 …