probleme digestive

Ai probleme digestive? Adopta dieta fara gluten! Afla de ce…

Ai probleme digestive? Poti scapa de ele adoptand o dieta fara gluten! Afla care sunt beneficiile dietei fara gluten si cum o poti adopta si tu! 

banner-magazin-celiaci

Dieta fara gluten este momentan singurul tratament eficient pentru celiachie si le garanteaza celiacilor o stare perfecta a sanatatii digestive, simptomele disparand dupa o perioada de cateva luni in care a fost mentinuta dieta fara gluten.

Odata intestinul refacut si inlaturata inflamatia din organism, simptomele si bolile generate de acestea, vor incepe sa se amelioreze. Cel mai rapid dispar simptomele de discomfort al digestiei.

Daca te simti balonat, obosit, ai anemie si alte simptome asociate cu intoleranta sau sensibilitatea la gluten, atunci ar trebui sa iti faci analizele corespunzatoare depistarii bolii celiace si sa tii o dieta fara gluten. Aceasta nu este dificil de tinut, mai ales cu o cercetare amanuntita in prealabil. Tratamentul dietetic este facilitat si de multitudinea de produse pentru celiaci, precum paste, paine, biscuiti, faina, pizza fara gluten si altele. Produsele fara gluten pot fi usor identificate prin prezenta simbolului unui spic de grau barat, marca ce garanteaza absenta glutenului.

ADIO PROBLEME DIGESTIVE | BENEFICIILE DIETEI FARA GLUTEN

Disparitia simptomelor, normalizarea analizelor de sange si refacerea mucoase intestinului subtire, sunt printre cele mai importante beneficii aduse de dieta fara gluten unui pacient celiac sau intolerant la gluten.

De asemenea, apetitul si starea de spirit se vor imbunatatii si ele. Afectiunile metabolice precum osteoporoza sau anemia feripriva, se vor rezolva treptat.

Eliminarea glutenului din alimentatie imbunatateste digestia, reduce balonarea, favorizeaza introducerea cerealelor fara gluten integrale in alimentatie si scaderea consumului de alimente procesate. Toate acestea ajutand la imbunatatirea sanatatii generale.

O digestie sanatoasa este esentiala pentru a avea un organism sanatos. Asa ca spune adio problemelor digestive si adopta o alimentatie sanatoasa!

Pentru incepatorii ce au adoptat de curand o dieta fara gluten, puteti gasi mai multa inspiratie culinara pe pagina cu retete fara gluten!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *