lansare platforma celiaci concurs schar

Lansare platforma Celiaci.ro + Concurs Schar!

Iepurasul de Paste a venit cu o surpriza mare pentru voi, am lansat cea mai mare platforma online dedicata celiacilor din Romania – celiaci.ro.

banner-magazin-celiaci

Va multumim tuturor pentru suport! Toate informatiile primite de la voi prin intermediul paginii noastre de Facebook, ne-au ajutat enorm si speram sa ajute si intreaga comunitate a celiacilor din Romania.

Ce gasiti pe site?

1. Informatii medicale

Aflati cum se poate diagnostica celiachia/intoleranta la gluten, care sunt simptomele, analizele si ce tratament trebuie sa urmati. De asemenea, aflati care sunt clinicile, medicii si asociatiile de pacienti care va pot ajuta in acest proces.

Lista de clinici si medici a fost alcatuita pe baza recomandarilor voastre. Daca doriti sa imbunatatiti lista, pentru a ajuta cat mai multi oameni, va rugam sa ne trimiteti un mesaj folosind formularul din pagina respectiva. Recomandarea dumneavoastra va fi verificata si adaugata cat mai curand in lista. Va multumim pentru suport!

 

2. Informatii despre dieta fara gluten

retete fara gluten schar

Contribuie si tu la crearea celei mai mari colectii online de retete fara gluten! Poti adauga reteta ta folosind formularul si ajuta astfel intreaga comunitate de celiaci din Romania! Reteta va fi verificata si daca aceasta corespunde standardelor de calitate (text scris corect, poze realizate in lumina naturala etc.) va fi postata cat mai curand pe site. Iti multumim!

3. Produse fara gluten

Vezi intreaga gama de produse fara gluten Schar. Pe forum poti adauga recomandarile tale de produse fara gluten si de la alti producatori.

4. Evenimente 

Fii la curent cu ultimele noutati privind evenimentele fara gluten. Primeste invitatiile pe mail, daca te abonezi la newsletter.

5. Magazine fara gluten

Vezi care e lista de magazine online si offline de unde poti cumpara produse fara gluten.

6. Forum

Intra in comunitatea celiacilor din Romania si impartaseste ideile, gandurile, informatiile tale si cu ceilalti! Ne ajutam reciproc!

forum celiaci

7. Grupuri

Socializeaza, creeaza grupuri de oameni cu acelasi interese ca si tine si bucura-te de sustinerea tuturor!

grupuri celiaci

8. Blog

Urmareste-ne si pe blog si fii la curent cu ultimele noutati.

Concurs Schar

concurs mix it schar

Am pregatit si un concurs pentru tine! Punem la bataie mai multe pungi cu faina Mix It Universal! Cei mai activi membri ai comunitatii online celiaci.ro vor fi premiati cu mai multe pachete de faina fara gluten Schar!

Detalii concurs Schar:

Perioada: Concursul se desfasoara pana la sfarsitul acestei luni, 30 Aprilie, zi in care vor fi anuntati si castigatorii. 

Premii: Mai multe pachete de faina MixIt Unviersal de la Schar.

Regulament:

1. Pentru a participa la acest concurs trebuie sa fii membru activ al comunitatii celiaci.ro.

Ce poti sa faci?

2. La finalul concursului vom alege castigatorii, cei mai activi de pe site, pe care ii vom premia cu mai multe pungi cu faina fara gluten MixIt Universal. Premiile se livreaza numai pe teritoriul Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *