Spaghete fara gluten cu avocado, busuioc si rosii

Spaghete fara gluten cu avocado, busuioc si rosii

Celiaci.ro Paste Lasa un Comentariu

200g spaghete fara gluten 1 avocado copt, facut piure cu furculita sucul de la jumatate de lamaie un catel de usturoi, pisat o rosie medie, taiata cubulete 2 Linguri pesto vegan de busuioc 3 Linguri de ulei de masline cateva frunze de busuioc sare si piper macinat, dupa gust

Paste cu sos Alfredo vegan si ciuperci

Celiaci.ro Paste Lasa un Comentariu

200g spaghete fara gluten Schar 15 ciuperci Champignon maronii, feliate 300g iaurt de soia, natural 2 Linguri fulgi de drojdie inactiva 4 catei de usturoi, pisati 1 lingurita pudra de usturoi ⅓ lingurita piper 1 Lingura ulei de masline sare, dupa gust

Cuib de spaghete fara gluten

Cuib de spaghete fara gluten

Celiaci.ro Aperitive, Paste Lasa un Comentariu

Reteta creata de Merisor si retetele ei. Ingrediente: 250 g spaghete fara gluten, de la Schar apa sare 4 oua 4 bucati carne de porc(friptura) 1 ardei gras, rosu 100 g unt frunze de busuioc praf de ghimbir 25 g parmezan ras 25 g cascaval ras

Spaghete fara gluten cu smantana

Spaghete fara gluten cu smantana si legume

Celiaci.ro Paste 1 Comment

Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 250 g spaghetti Schar 1/2 ceapa medie (curatata 1/2 morcov (curatat) 1 lg + 1 lgt ulei masline 200 g smantana pt gatit 2 mini-ardei grasi 1 bulb fenicul sare cascaval

Spaghete fara gluten cu varza de Bruxelles

Spaghete fara gluten cu varza de Bruxelles

Celiaci.ro Paste Lasa un Comentariu

Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente: 200 g de spaghete fără gluten Schar 10 roșii cherry 350 g de varză de Bruxelles 2 linguri de ulei de măsline 25 g de unt 2 cepe verzi 1 mână de pătrunjel 200 ml de sos de roșii sare, piper

Spaghete fara gluten cu pesto de lamaita

Spaghete fara gluten cu pesto de lamaita

Celiaci.ro Paste Lasa un Comentariu

Reteta creata de Bucataria Urecheatei Ingrediente: 1 pachet spaghetti fara gluten Schär 50 g frunze de lamaita 50 g frunze de patrunjel proaspat 50 g parmezan razuit 60 g caju 1 catel mic de usturoi 80 ml ulei de masline zeama de la ½ lamaie sare si piper dupa gust