pranz fara gluten

10 Idei pentru un pranz fara gluten la birou

Esti in cautare de idei noi pentru un pranz fara gluten la birou? Te ajutam noi! Toate retetele de mai jos sunt simple, rapide si delicioase! De asemenea, ti-am oferit si cateva variante de gustari care nu necesita gatire sau care au nevoie de un efort minim din partea ta.

banner-magazin-celiaci

Speram sa iti fie de folos!

Ciabattine fara gluten cu salam, cascaval si avocado

Ciabattine sunt niste painici fara gluten extrem de satioase, pe care le poti combina cu aproape orice ingrediente doresti si sa creezi niste sandvisuri delicioase! Le poti manca asa cum sunt, dar este recomandat sa le bagi la cuptor 10 minute. Daca sandvisul tau contine si branza, aceasta se va topi, painea se va rumeni, iar tu te vei putea bucura de un pranz fara gluten excelent!

ciabattine-schar-sandvis-pranz-fara-gluten-birou

Gustari Schar, dulci si sarate

Daca ai plecat in fuga de acasa si ai uitat sa iti iei pranzul cu tine, atunci snacksurile Schar sunt o optiune foarte buna! Opreste-te la un magazin si cumpara gustarea ta preferata, fie ea dulce sau sarata!

gustari-schar-pranz-fara-gluten-birou

Paste rapide fara gluten cu spanac

Prepara aceste paste cu o seara inainte. Le poti lua cu tine la birou si le poti manca fie calde, fie reci. Sunt foarte bune si aromate!

paste-pranz-fara-gluten-birou

Pizza fara gluten

Cu blatul gata preparat de la Schar, iti poti pregati o mini-pizza fara gluten pentru pranzul de la birou! Alege ce toppinguri doresti si pizza e gata in doar cateva minute! O poti incalzi la cuptorul cu microunde.

pizza-pranz-fara-gluten-birou

Sandvis fara gluten, bogat in fibre

Fie ca alegi sa cumperi painea Rustico, fie ca iti prepari painea fara gluten acasa, iti poti face cu usurinta niste sandvisuri bogate in fibre pe care le poti lua cu tine la birou.

rustico-schar-sandvis-pranz-fara-gluten-birou

Salate „crocante”

Ai pofta de ceva crocant? Ia cu tine grisinele fara gluten Schar, sau painea prajita Crostini si mananca-le alaturi de salate colorate si bogate in vitamine!

salata-pranz-fara-gluten-birou

Sandvisuri cu paine toast

Pan Blanco si Pan Carre sunt ideale pentru a prepara aceste sandvisuri! Adauga frunze de salata, rosii, branza, castraveti, cateva felii de muraturi si ce mai doresti tu, si sandvisul gustos e gata in doar cateva minute!

sandvis-schar-pranz-fara-gluten-birou

Scones fara gluten

Poti prepara aceste scones fara gluten de cu seara. Sunt absolut delicioase!

scones-pranz-fara-gluten-birou

Souffle fara gluten

Daca vrei sa te rasfeti, prepara-ti cu o seara inainte aceste mini-sufleuri fara gluten. Toti colegii tai vor pofti cand le vor vedea!

sufleu-pranz-fara-gluten-birou

Crackers cu diferite toppinguri

Crackersii sunt ideali pentru a fi folositi in aperitive fara gluten sau pe post de gustari rapide. Alege toppingurile preferate si pranzul e gata!

tartine-crackers-schar-pranz-fara-gluten-birou

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *