4-Paine-traditionala-cu-cartofi-fara-gluten

Pâine tradițională rustică cu cartofi (fără gluten)

Această pâine combină textura pufoasă a cartofilor cu gustul bogat al mixului rustic fără gluten, pentru a obține un preparat tradițional adaptat nevoilor celor cu intoleranță la gluten.


Ingrediente

  • 1 pliculeț drojdie uscată Dr. Schär
  • 1 linguriță zahăr brut
  • 450 ml apă călduță
  • 200 g cartofi făinoși, fierți, răciți și dați pe răzătoarea fină
  • 500 g mix pentru pâine rustică fără gluten (Dr. Schär Mix Rustic)
  • 1 lingură sare
  • 50 g fulgi de hrișcă
  • 2 linguri ulei de măsline

Rețetă creată de Retetele Mele Dragi.


Mod de Preparare

Pentru pașii detaliați de frământare, dospire și coacere, te rugăm să consulți rețeta originală.

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *