Biscuiți sărați cu usturoi – de post, fără gluten
Dacă îți dorești niște biscuiți pufoși, plini de arome, perfecți pentru persoanele care țin post sau care au nevoie de o dietă fără gluten, acești Biscuiți sărați cu usturoi sunt alegerea ideală. Se prepară ușor, cu ingrediente vegane și condimente delicioase, iar textura lor fragedă te va cuceri de la prima mușcătură.
Ingrediente
- 180 g făină fără gluten (Schär Mix It Universal)
- 100 g brânză vegană, rasă
- 2 căței de usturoi, mărunțiți
- ¼ linguriță sare
- ½ linguriță praf de copt
- ¼ linguriță paprika afumată
- 1 linguriță mix italian de ierburi
- 1 lingură mărar tocat
- 3 linguri smântână vegană
- 5 linguri unt vegetal (rece)
Rețetă creată de Gourmandelle.
Mod de Preparare
Pentru instrucțiunile detaliate, timpul de coacere și sfaturi suplimentare, consultă rețeta originală.
Poftă bună!