biscuiti sarati cu usturoi

Biscuiți sărați cu usturoi – de post, fără gluten

Dacă îți dorești niște biscuiți pufoși, plini de arome, perfecți pentru persoanele care țin post sau care au nevoie de o dietă fără gluten, acești Biscuiți sărați cu usturoi sunt alegerea ideală. Se prepară ușor, cu ingrediente vegane și condimente delicioase, iar textura lor fragedă te va cuceri de la prima mușcătură.


Ingrediente

  • 180 g făină fără gluten (Schär Mix It Universal)
  • 100 g brânză vegană, rasă
  • 2 căței de usturoi, mărunțiți
  • ¼ linguriță sare
  • ½ linguriță praf de copt
  • ¼ linguriță paprika afumată
  • 1 linguriță mix italian de ierburi
  • 1 lingură mărar tocat
  • 3 linguri smântână vegană
  • 5 linguri unt vegetal (rece)

Rețetă creată de Gourmandelle.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile detaliate, timpul de coacere și sfaturi suplimentare, consultă rețeta originală.

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *