Blat de tort fara gluten

Blat de tort fara gluten

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente: Tavă diametru – 23 cm 5 ouă 200 g zahăr 280 g făină fără gluten Mix Patisserie Schar 1 lg esență de vanilie un praf de sare unt sau ulei pentru uns tava Reteta creata de Aby Blajan.

Tort Bundt cu ciocolata

Tort Bundt cu ciocolata

Romina Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente: Pentru aluat: 380 g faina Schar Mix C 4 oua 360 g zahar 3 lingurite praf de copt 1 varf de sare 150 + 20 g unt 200 ml lapte 1 linguri nuci maruntite 11 biscuiti Schar Chocolate O’s Pentru glazura: 100 g ciocolata neagra 5 biscuiti Schar Chocolate …

Mini briose cu mac

Mini briose fara gluten cu mac

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente pentru 24 mini-briose Pentru aluat: 70 g faina Schar Mix C 2 oua 110 g zahar 40 g mac 1 lingura ulei cu gust neutru (floarea-soarelui, de exemplu) 2 linguri iaurt 10 g zahar vanilat 1 lingurita praf de copt Pentru topping: 125 g mascarpone 2 lingurite zahar pudra …

Negresa fara gluten, de post

Negresa fara gluten, de post

Celiaci.ro Deserturi 1 Comment

200g faina fara gluten Schar Mix C Patisserie (puteti sa folositi faina de grau daca nu aveti intoleranta la gluten) 5 Linguri zahar brun 100g miez de nuca, maruntit 4 Linguri pudra de roscove sau cacao 3 Linguri gem (puteti sa folositi orice gem aveti in casa, eu am folosit gem de prune) 200ml apa minerala …