Tort Bundt cu ciocolata

Tort Bundt cu ciocolata

Romina Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente: Pentru aluat: 380 g faina Schar Mix C 4 oua 360 g zahar 3 lingurite praf de copt 1 varf de sare 150 + 20 g unt 200 ml lapte 1 linguri nuci maruntite 11 biscuiti Schar Chocolate O’s Pentru glazura: 100 g ciocolata neagra 5 biscuiti Schar Chocolate …

Mini briose cu mac

Mini briose fara gluten cu mac

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente pentru 24 mini-briose Pentru aluat: 70 g faina Schar Mix C 2 oua 110 g zahar 40 g mac 1 lingura ulei cu gust neutru (floarea-soarelui, de exemplu) 2 linguri iaurt 10 g zahar vanilat 1 lingurita praf de copt Pentru topping: 125 g mascarpone 2 lingurite zahar pudra …

Negresa fara gluten, de post

Negresa fara gluten, de post

Celiaci.ro Deserturi 1 Comment

200g faina fara gluten Schar Mix C Patisserie (puteti sa folositi faina de grau daca nu aveti intoleranta la gluten) 5 Linguri zahar brun 100g miez de nuca, maruntit 4 Linguri pudra de roscove sau cacao 3 Linguri gem (puteti sa folositi orice gem aveti in casa, eu am folosit gem de prune) 200ml apa minerala …