Celiaci.ro
Navigation
  • Acasa
  • Articole
  • MAGAZIN
  • Boala Celiaca
    • Asociatii pacienti
    • Ce este celiachia/intoleranta la gluten?
    • Simptome
    • Analize
    • Tratament
    • Dieta fara gluten
    • Medical (Clinici | Medici)
    • Pacientii intreaba – ARIG raspunde
  • Copilul celiac
    • Pofta de dulce
    • Pachetelul pentru scoala
    • Dieta copiilor celiaci
    • Calatorii si vacante
    • Sfaturi
  • Retete fara gluten
    • Paine fara gluten
      • Paine fara gluten – sfaturi de coacere
    • Paste fara gluten
    • Deserturi fara gluten
      • Aluat fraged fara gluten – perfect pentru prajituri si biscuiti!
    • Aperitive fara gluten
      • Preparate prajite fara gluten | Cum sa faci snitele, paneuri etc.
    • Tarte sarate fara gluten
    • Ciorbe fara gluten
    • Retete video fara gluten
  • Sfaturi
    • Importanta fibrelor in dieta fara gluten
    • Vacante
  • Acasa
  • Articole
  • MAGAZIN
  • Boala Celiaca
    • Asociatii pacienti
    • Ce este celiachia/intoleranta la gluten?
    • Simptome
    • Analize
    • Tratament
    • Dieta fara gluten
    • Medical (Clinici | Medici)
    • Pacientii intreaba – ARIG raspunde
  • Copilul celiac
    • Pofta de dulce
    • Pachetelul pentru scoala
    • Dieta copiilor celiaci
    • Calatorii si vacante
    • Sfaturi
  • Retete fara gluten
    • Paine fara gluten
      • Paine fara gluten – sfaturi de coacere
    • Paste fara gluten
    • Deserturi fara gluten
      • Aluat fraged fara gluten – perfect pentru prajituri si biscuiti!
    • Aperitive fara gluten
      • Preparate prajite fara gluten | Cum sa faci snitele, paneuri etc.
    • Tarte sarate fara gluten
    • Ciorbe fara gluten
    • Retete video fara gluten
  • Sfaturi
    • Importanta fibrelor in dieta fara gluten
    • Vacante

Tag Archive

Below you'll find a list of all posts that have been tagged as “Briose Magdalenas Dr. Schar”

Briose fara gluten, cu crema si fructe

Briose fara gluten, cu crema si fructe

Celiaci.ro 14/03/2015 Deserturi Lasa un Comentariu

Reteta creata de Food Design. Ingrediente:  1 cutie cu 4 briose (sunt maricele) “Magdalenas”-Dr. Schar CREMA ALBA 70 gr ciocolata alba 100 ml smantana pentru frisca 1 intaritor (nu neaparat folosit, dar sa ai la indemana pt. ca este pretentioasa smantana din lapte de vaca) 50 gr marscarpone 1 plic …

Citeste articolul
  • Newsletter
  • Notificarea de confidentialitate
  • Politica de utilizare Cookie-uri
  • Termeni si conditii

Design creat de Ruxandra Micu

Acest site foloseste cookie-uri pentru o mai buna experienta de vizitare. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. AcceptDetalii aici