Pentru blat: 150 gr. biscuiti digestivi Schar 70 gr. unt topit 2 linguri de zahar brun Pentru crema: 250 gr. branza mascarpone 250 gr. branza philadelphia 100 ml. smantana pentru frisca 2 lingurite esenta de vanilie 6 linguri de zahar pudra Reteta creata de Hayateria
Salam de biscuiti fara gluten
Reteta creata de Retete Merisor.
PASCA CU SMANTANA SI CIOCOLATA
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: CRUSTA 250 gr biscuiti digestivi Dr Schar 50 gr biscuiti Maria Dr Schar 100 gr unt 2 linguri lapte 2 linguri cacao UMPLUTURA 5 oua medii 600 ml smantana dulce grasa 200 gr ciocolata neagra 150 gr zahar 2 linguri cacao 200 gr crema de …
PRAJITURA CU BRANZA SI BEZEA – FARA GLUTEN
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: Crusta 250 gr biscuiti Dr Schar Maria normali 125 gr biscuiti digestivi Dr Schar 150 gr unt 30 gr migdale 2 linguri lapte 1 lingurita extract de vanilie Umplutura 600 gr branza proaspata de vaci 300 gr smantana grasa 150 gr zahar 5 oua medii …
Tort de biscuiti fara gluten
Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
BILUTE DIN BISCUITI CU VISINE – FARA GLUTEN
Reteta creata de bucate-aromate.ro. Ingrediente 300 g biscuiți digestivi fără gluten 250 g nuci 150 g unt 100 ml lapte 50 g zahăr (sau după gust dacă doriți bomboane mai dulci) 2-3 linguri de cacao neagră 1-2 lingurițe de extract de vanilie sau esență de rom vișine din vișinată sau …
Cheesecake cu ananas caramelizat
Reteta creata de Isabela’s Cuisine.. Ingrediente: Baza de biscuite: – 150 g biscuiti digestivi fara gluten Dr.Schar sau biscuiti simpli – 1/2 lingurita ghimbir macinat – 40 g unt topit – putina sare Pentru cheesecake: – 400 g crema de branza, nesarata – 150 g smantana acra – 2 oua …
Mini tort cu gutui, visine si ciocolata
Reteta creata de Lecturi si Arome. Ingrediente: – pentru blatul de gutui: 425 grame de gutui curatate de coaja si cotor 70 de grame de zahar 70 de grame de nuca macinata grosier 100 de grame de stafide o jumatate de lingurita de scortisoara macinata apa – pentru stratul de visine: …
Mini torturi festive din biscuiti fara gluten
Reteta creata de Cat’s Kitchen.. Ingrediente: 400 g biscuiti fara gluten : Frollini , Maria ,Digestivi Landtaler ( din cei digestivi am folosit doar cativa pentru ca mai aveam nevoie sa ajung la cele 400 g : ) ) 5 biscuitei fara gluten cu jeleu de portocale – Orangino – …