concurs-pachetul-de-scoala-fara-gluten-schar

Pachetelul fara gluten cu bunatati Schar! | CONCURS

Spune-ne ce produse fara gluten Schar ai vrea sa ii dai micutului tau pentru pachetelul fara gluten de scoala si noi te premiem!

Castiga un pachet cu produse fara gluten Schar pe care sa i le dai micutului tau in pachetelul de scoala! Snacksuri, dulciuri si alte bunatati se vor afla in pachetul castigator.

Ce trebuie sa faci ca sa intri in concurs:

1. Lasa un comentariu aici in care sa ne spui ce produs fara gluten Schar ai vrea sa aiba micutul tau in pachetelul fara gluten de scoala. (Doar numele produsului, fara link)

banner-magazin-celiaci

2. Alatura-te grupului de Facebook Celiaci.ro >>> AICI <<<. [Sari peste acest pas daca esti deja in grup]

3. Aboneaza-te la newsletterul celiaci.ro (formular mai jos sau aici) si in cazul in care vei castiga, premiul va contine si o surpriza! Mai mult, la abonare primesti gratuit si doua carti de bucate digitale cu peste 40 de retete fara gluten! [Sari peste acest pas daca esti abonat(a)]

Pentru inscrierea in concurs sunt necesare toate cele trei actiuni de mai sus. 

Campania se desfasoara in perioada 16-23 Septembrie, iar extragerea va avea loc pe 24 Septembrie cu ajutorul random.org.

Mult succes!

CONCURS INCHEIAT – Felicitari Dorothea Dogaru. Te rugam sa iti verifici mesajele de pe profil. Vei fi contactata in cel mai scurt timp.

concurs-schar-septembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *