mic-dejun-perfect-schar-concurs

Ce inseamna pentru tine un mic dejun perfect? | CONCURS

Spune-ne ce inseamna pentru tine un mic dejun perfect, iar noi te premiem!

Castiga un pachet cu produse fara gluten Schar ideale pentru un mic dejun rapid si sanatos! Fulgi de porumb, muesli fara gluten cu fructe si multe fibre, cereale cu cacao Milly Friends si briose fara gluten cu ciocolata Bon Choc vor fi premiile din pachetul castigator!

Ce trebuie sa faci ca sa intri in concurs:

Concursul are doua parti si astfel, doua premii! Poti participa la ambele parti din concurs! Ai sanse duble de castig!

banner-magazin-celiaci

Prima parte:

Spune-ne ce inseamna pentru tine un mic dejun fara gluten perfect, in cadrul unui comentariu la postarea de concurs de pe Facebook. Ne poti spune o reteta pentru micul dejun, o poveste draguta despre un mic dejun minunat pe care l-ai avut, sau pur si simplu cum iti imaginezi tu un mic dejun perfect! 🙂 

Extragerea se va face cu ajutorul random.org. Premiul: Un pachet cu fulgi de porumb, muesli, cereale cu cacao si briose fara gluten cu ciocolata.

A doua parte:

Intra in grupul Celiaci.ro | Fara Gluten si posteaza o poza cu micul dejun fara gluten preferat! Poza trebuie sa fie neaparat facuta de tine si sa contina, de preferat, si un produs Schar. Adauga hashtagul #micdejunfaragluten in descriere si mentioneaza ca participi la concurs.

Extragerea se va face cu ajutorul random.org. Premiul: Un pachet cu fulgi de porumb, muesli, cereale cu cacao si briose fara gluten cu ciocolata.

BONUS

Pasii de mai jos nu sunt obligatorii, insa in cazul in care castigi si ai bifat si pasii de mai jos, vei avea si o surpriza adaugata in pachetul castigator!

1. Alatura-te grupului de Facebook Celiaci.ro >>> AICI <<<. [Sari peste acest pas daca esti deja in grup]

2. Aboneaza-te la newsletterul celiaci.ro (formular mai jos sau aici) si in cazul in care vei castiga, premiul va contine si o surpriza! Mai mult, la abonare primesti gratuit si doua carti de bucate digitale cu peste 40 de retete fara gluten! [Sari peste acest pas daca esti abonat(a)]

Campania se desfasoara in perioada 15 Ianuarie – 22 Ianuarie , iar extragerea va avea loc pe 23 Ianuarie cu ajutorul random.org.

Mult succes!

CASTIGATORI:

Partea 1:

castigtor-concurs

Partea 2:

castigator-concurs-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *