Ghidul Celiacului Incepator + CONCURS!

Am creat Ghidul Celiacului Incepator, o pagina cu resurse GRATUITE primite de toti membrii celiaci.ro la abonarea la newsletter sau la intrarea in grupul de Facebook Celiaci.ro.

Cu aceasta ocazie v-am pregatit si un concurs! Puteti castiga produsele fara gluten mentionate mai jos daca urmati urmatorii pasi:

 • Lasati un comentariu la postarea de concurs de pe Facebook, in care sa ne spuneti ce alte informatii doriti sa gasiti pe Celiaci.ro. 
 • Abonati-va la newsletterul celiaci.ro, aici (daca sunteti deja abonati sariti peste acest pas).

Ambii pasi de mai sus vor fi verificati. Pentru a participa in concurs trebuie sa respectati criteriile de inscriere de mai sus.

Premiu:

 • 2x BON CHOC X 220 G
 • 2x MAGDALENAS X 200G
 • 2x ORANGINO SOFT CAKE X 150G
 • 2x LEMON CAKE X 250 G

Durata: 21.11-30.11. Castigatorul va fi anuntat pe 30.11.

CASTIGATOR:

003679-Random Comment Picker for Facebook comments

Comentarii 21

 1. pe CELIACI.ro as vrea sa vad mai multe postari cu produse care nu sunt etichetate fara gluten, si care ar fi bune de consum si pentru celiaci

 2. Daca puteti sa ne comunicati despre medicii ce se ocupa de persoanele celiace din orasele mari ( macar). Multumim.

 3. informatii sunt suficiente…eu de exemplu sunt din Targoviste….pana acum ceva timp puteam sa merg la Mega Image sa cumpar pizza fara gluten de la Schar….acum nu mai exista…. in orasele mici avem o problema…trebuie sa-i rog pe cei care vin din Bucuresti sa ne aduca!

 4. Orice fel de informatii de sanatate,retete,sfaturi utile si de ce nu planuri pt viitor,campanii de promovare,excursii sint atitea si atitea lucruri.

 5. Buna ziua sunt noua pe forum dar veche in lupta cu celiachia de minim 20 ani din pacate… nu am cont de facebook deci sanse la concursuri 0.apreciez discutiile de aici si retetele .o zi buna

  1. Post
   Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *