E timpul sa pregatim meniul cu retete fara gluten pentru Paste! Facem curat in casa, ne apucam de vopsit ouale si pregatim lista de cumparaturi pentru a umple masa de bunatati.
Daca nu v-ati hotarat inca ce retete fara gluten sa pregatiti pentru Paste, puteti sa va lasati inspirati de retetele din lista de mai jos. Veti gasi cateva sugestii pentru retete de paine fara gluten, rapide si usor de facut, dulciuri fara gluten, aperitive dar si tarte fara gluten pe care le puteti servi atat ca fel principal cat si ca aperitiv.
Ce retete din lista de mai jos veti alege sa pregatiti pentru Pastele din acest an? Ne puteti spune lasand un comentariu mai jos.
Paste Fericit! 🙂
Paine fara gluten
Baghete integrale fara gluten – fara framantare
Aceasta reteta de baghete integrale fara gluten nu necesita pic de framantare! Serviti-va oaspetii cu paine proaspat scoasa din cuptor si nici macar nu isi vor da seama ca este fara gluten!
Paine pascala fara gluten
Daca doriti sa pregatiti o reteta festiva pentru Paste, o puteti incerca pe aceasta. Aceasta painica dulce – cozonac, poate fi decorata cu oua vopsite si va fi cu siguranta atractia principala a mesei de Paste.
Deserturi fara gluten
Rulada fara gluten cu gem
Daca doriti un desert fara gluten, aromat si aerat, incercati aceasta rulada cu gem si cu topping de cacao. Este delicioasa!
Cheesecake fara gluten cu lavanda si capsuni
Puteti inlocui pasca cu acest cheesecake fara gluten cu lavanda si capsuni. Este aromat, simplu de facut si nu necesita nici prea mult timp petrecut in bucatarie.
Tort fara gluten cu visine
Optati pentru un desert fara gluten, dulce-acrisor, preparand acest tort cu visine si crema de ciocolata. Arata minunat si va fi cu siguranta pe placul oaspetilor.
Aperitive fara gluten
Cheesecake sarat, fara gluten
Daca nu doriti sa preparati aperitive individuale, puteti face acest tort-cheesecake sarat fara gluten. Oaspetii va vor lauda creativitatea!
Crostini fara gluten
Crostini de la Schar va ajuta sa preparati aperitive crocante, fara prea mult efort. Guacamole, sau pasta de rosii uscate, sunt doua dintre toppingurile pe care le puteti folosi.
Aperitive colorate, fara gluten
Masa de Paste ar trebui sa fie viu-colorata, asadar preparati niste aperitive care sa fie in ton cu atmosfera vesela de sarbatoare!
Tarte fara gluten
Tarta sarata fara gluten
Aceasta tarta cu branza si topping crocant din fulg de porumb, poate fi servita ca aperitiv sau ca fel principal, daca meniul este unul vegetarian.
Quiche fara gluten cu conopida
Puteti prepara si un quiche fara gluten, care sa fie servita alaturi de aperitive sau de felul principal.
Sursa foto: Pexels.com
Comentarii 2
Bine, bine! Dar unde sunt retetele?
Author
Dati click pe linkuri sau poze.