burgeri fara gluten

5 Retete delicioase de burgeri fara gluten

Daca aveti pofta de niste burgeri fara gluten, incercati aceste retete! Se fac rapid, cu ajutorul chiflelor fara gluten Schar. De asemenea, in lista de mai jos gasiti si o reteta de chifle fara gluten facute de la zero, cu faina fara gluten, precum si un ghid pentru a face burgeri vegetarieni deliciosi, de fiecare data!

banner-magazin-celiaci

Aceste retete de burgeri fara gluten sunt vegetariene, insa daca doriti le puteti face si in varianta cu carne, adaptand retetele si modificand ingredientele pentru chifteaua de burger.

Ce parere aveti? Le incercati?

Mini-Burgeri cu Quinoa si Fasole Rosie | Fara gluten!

Prepara si tu acesti mini-burgeri cu quinoa si fasole rosie, ce pot fi serviti pe post de aperitiv la petreceri sau pranz! Sunt bogati in proteine si deliciosi! 

Mini burgeri cu quinoa fasole rosie

Burger vegan „Pulled Pork”

Acesta este cel mai bun burger vegan “pulled pork” pe care il vei manca vreodata! Nu este facut cu ingrediente scumpe sau exotice, ci cu ingrediente ieftine, simple si accesibile.

Burger vegan reteta

Burger cu fasole neagra si cartofi wedges copti

Daca ai pofta de fast-food, atunci iti recomand o varianta mai sanatoasa, dar la fel de gustoasa – burger cu fasole neagra si cartofi wedges copti! 

burger fasole neagra

Burger de naut

Acest articol contine si un ghid pentru Anatomia unui burger de naut perfect – care sper sa va ajute sa creati niste burgeri vegani deliciosi!

anatomia burgerului vegan perfect

Burger vegetarian cu linte si cartof dulce | Fara gluten!

Burger vegetarian cu linte si cartof dulce

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *