sondaj-celiachie

Sondaj despre boala celiaca si calitatea dietei fara gluten in celiachie

Va invitam sa luati parte la acest sondaj despre boala celiaca, realizat de Elena Otioc, masterand la Nutritie si Siguranta Alimentara in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carola Davila, si implementat cu sprijinul Schar Romania.
Informatiile obtinute in urma analizei chestionarelor, ne vor ajuta sa intelegem mai bine problemele intampinate in diagnosticarea si controlul bolii celiace, impactul bolii celiace asupra calitatii vietii oamenilor, calitatea dietei avand in vedere restrictiile impuse, precum si asocierea dintre dieta fara gluten si greutatea corporala.

banner-magazin-celiaci

Acest chestionar este confidential! Raspunsurile dumneavoastra ne vor ajuta sa imbunatatim situatia actuala a celiacilor din Romania.

CONCURS

Mai mult, pentru ajutorul oferit de voi prin completarea acestui chestionar, Schar Romania ofera si un premiu!

Premiul consta intr-un pachet cu produse fara gluten ce va contine faina fara gluten, paine fara gluten, dulciuri si snacksuri sarate fara gluten.

Castigatorul va fi extras cu ajutorul random.org, la finalul acestei luni. Termenul de finalizare poate fi prelungit, in functie de numarul de raspunsuri primite in acest sondaj. Castigatorul va fi ales doar dintre cei care au participat la sondaj.

Daca nu doriti sa participati si la concurs, puteti sa nu completati campul de Email.

CASTIGATOR: GIURGE ADELINA

castigator

In cazul in care nu puteti vizualiza formularul inserat mai jos, il gasiti AICI.


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *