produse-fara-gluten-kaufland-schar

Produse fara gluten noi in magazinele Kaufland! | Schar Romania

Ne bucuram sa va anuntam ca veti putea gasi trei produse fara gluten noi Schar in magazinele Kaufland! Ciabattine, pesmetul Pan Grati si lipiile fara gluten Wraps sunt deja disponibile in magazinele Kaufland, la raionul de produse fara gluten.

banner-magazin-celiaci

Cateva detalii despre produse:

Wraps: Subtiri, bogate in fibre si foarte versatile, lipiile fara gluten Schar pot fi incalzite cu usurinta in tigaie si mancate alaturi de toppinguri si umpluturi diverse.

Pan Grati: Cu pesmetul fara gluten Pan Grati, carnea, pestele si legumele vor capata o crusta crocanta, aurie, delicioasa!

Ciabattine: Iti place painea Ciabatta, proaspat coapta si crocanta? Nicio problema! Pur si simplu trebuie sa scoti painicile din ambalaj, le bagi la cuptor doar 10 minute si te vei putea bucura de gustul si textura specifice painilor Ciabatta!

produse-fara-gluten-kaufland

Daca sunteti in cautare de retete fara gluten in care sa folositi produsele Schar, aruncati o privire pe colectia de retete fara gluten de pe site.

Comentarii 14

    1. Buna ziua. La magazinul kaufland se gaseste faina fara gluten la un pret acceptabil , precum si vreo 3 sortimente de paine fara gluten, blat de pizza, tortilla si dulciuri fara gluten.

  1. Buna ziua eu sunt diagnosticata cu morb celiac și locuiesc in străinătate as vrea sa știu dacă în județul Satu mare exista un punct de vânzare a produselor schar mulțumesc

  2. Eu am găsit mult timp în Kaufland mix de făină universal de la Schar la 1kg la prețul de 14 lei dar de vreo doua săptămâni a dispărut 😭😭😭😭. Sper să apară din nou cât mai repede.

  3. In care magazin din Timisoara kaufland gasesc paine fara gluten si faina la kg. fara gluten. Muktumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *