schar-mcdonalds-fara-gluten

Gustul unic McDonald’s acum si fara gluten!

Suntem bucurosi sa va anuntam ca puteti gasi de acum preparate fara gluten in restaurantele McDonald’s! 

banner-magazin-celiaci

Hamburger, Cheeseburger şi Dublu Cheeseburger sunt disponibili si in varianta fara gluten, in restaurantele McDonald’s. Acestia vor fi facuti folosind chifle fara gluten Schar

Pentru inceput, vor fi disponibili doar in McDonald’s Drumul Taberei si McDonald’s Barbu Vacarescu, ambele din Bucuresti. Speram ca in curand, daca va exista cerere, acestia sa fie disponibili si in alte restaurante din lantul McDonald’s!

CONCURS

Cu aceasta ocazie, McDonald’s organizeaza un eveniment special pentru consumatori

Spuneti-ne in cadrul acestei postari care ar fi intrebarile pe care le aveti in legatura cu noile produse fara gluten McDonald’s si puteti castiga o invitatie la eveniment! Veti putea vedea cum se pregatesc burgerii fara gluten si puteti adresa staff-ului McDonald’s toate intrebarile voastre.

Alegerea participantilor va avea loc pe data de 10 Noiembrie, iar evenimentul open-doors se va desfasura pe data de 12 Noiembrie. Locatia si ora vor fi comunicate ulterior persoanelor alese. 

Asadar, iata ce trebuie sa faceti daca doriti sa participati la acest eveniment:

1. Comentati in cadrul acestei postari, fie cu o intrebare pe care ati vrea sa o adresati celor de la McDonald’s, fie sa va aratati dorinta de a participa la acest eveniment. 

2. Fiti membru al comunitatii celiaci.ro. Daca nu sunteti deja, va puteti inscrie >>> AICI <<<.

Multumim si suntem onorati ca putem ajuta! 

gustul-mc-donalds-acum-si-fara-gluten

 

Comentarii 11

  1. Post
   Author

   Deocamdata se gasesc numai la McDonalds Barbu Vacarescu si Dr. Taberei din Bucuresti. Produse fara gluten puteti comanda si din magazinul nostru online.

  1. Post
   Author
 1. Buna ziua. Doresc sa particip la acest eveniment si totodata doresc sa stiu cum se fac in restaurant produsele gf. Exista gratare si ustensile separate? Este totul separat de partea in care se fac produsele cu gluten?

 2. Salut, din experienta mea produsul vine sigilat si este reincalzit in punga sa. Nu e chiar cea mai placuta experienta dar asa se garanteaza lipsa contaminarii.

 3. Va pot certifica ca având un regim fără gluten, a trebuit sa renumit și lactoza. Forma de prezentare este in punga sigilată care se încălzește sau se prepara la comanda?

 4. Buna ziua, asteptam cu nerăbdare să lansați produsele fără gluten si in restaurantele Mcdonald din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *