intrebari despre boala celiaca

Ai intrebari despre boala celiaca? Intreaba un specialist!

Ai intrebari despre boala celiaca? Cu ajutorul Schar Romania si al doamnei doctor Lidia Cremer, am decis sa lansam un program suport pentru celiaci. Scopul acestui program este sa va ajute sa intelegeti mai bine ce presupune dieta fara gluten, precum si sa aflati raspunsuri la orice intrebari ati avea, in legatura cu acest nou stil de viata.

banner-magazin-celiaci

Prin completarea unui formular, veti primi raspunsuri la intrebari si ajutor cu privire la interpretarea analizelor, consiliere pentru dieta fara gluten, indicatii privind corectarea deficientelor nutritionale, si multe altele. Dr. Lidia Cremer va va raspunde personal la intrebari, prin email, in urma fiecarui formular trimis.

Gasiti formularul aici. >>>

“Dubla mea calitate, atat de specialist cu peste 30 ani experienta in cercetarea medicala (imunologie) intr-un institut cu traditie in medicina romaneasca, cat si de pacient (diagnosticat de 20 ani cu boala celiaca), m-a determinat sa-mi doresc implicarea activa in consilierea pacientilor diagnosticati cu celiachie.

Pentru acesti pacienti, sfaturile celor care au o lunga experienta in dieta fara gluten si au reusit sa obtina un echilibru stabil in viata fara gluten sunt foarte importante, iar cand acestia activeaza in domeniul medical apare un avantaj esential.” – Dr. Lidia Cremer

PARTICIPA LA SESIUNILE LIVE DE Q&A DE PE GRUPUL DE FACEBOOK CELIACI.RO!

De doua ori pe luna, vom anunta ora si data la care poti discuta direct, pe grupul de Facebook Celiaci.ro, cu doamna Doctor Lidia Cremer. Timp de 30 de minute, ii poti pune orice intrebari ai avea, in legatura cu intoleranta la gluten (boala celiaca).

In luna Aprilie, sesiunile de Q&A se vor desfasura pe 13 si respectiv 27 Aprilie, la ora 20:00. Mai multe detalii vor fi anuntate de pagina de Facebook Celiaci.ro si in grupul de Facebook.

Comentarii 1

  1. Vă rog să îmi comunicați dacă există lege care să oblige marile magazine să comercializeze produsele fără gluten.Eu sunt din Brăila și întâmpin mari greutăți în cumpărarea pâinii fără gluten cea fără fibre. Menționez că urmez de 4 ani dieta fără gluten. Vă mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *