concurs produse fara gluten schar

CONCURS | Spune-ne care au fost simptomele de intoleranta la gluten care te-au determinat sa mergi la medic si te premiem!

V-am pregatit un nou concurs! Puteti castiga un pachet cu produse fara gluten Schär daca indepliniti urmatorul pas:

banner-magazin-celiaci
  • Lasati un comentariu la postarea de pe Facebook, aici, in care sa ne spuneti care au fost simptomele de intoleranta la gluten care v-au determinat sa mergeti la medicul care v-a pus diagnosticul de boala celiaca.

Premiu: 1 x pachet cu produse fara gluten Schär

Durata: 07.06 – 14.06. Concursul se incheie pe 14 iunie 2021. Castigatorul va fi extras aleator.

Comentarii 3

  1. Am descoperit boala la vârsta de 1 an. Eram foarte slăbită, nu aveam putere sa merg, să stau în picioare, să stau în fund. Puteam doar să stau pe spate. Aveam burta foarte umflată, iar mimica feței era aceeași, nici veselă nici tristă. Toți oamenii care m-au văzut în seara dinainte să merg la spital nu mi-au dat șanse să mai trăiesc până dimineața. Doctorii și-au dat seama de prima dată ce m-au văzut de ce boală sufăr și m-au pus direct pe regim. Mi-au fost trimise analizele în Franța și mi s-a confirmat că sufăr de Celiachie. Nu mi-a fost foarte greu să țin regim, nici acum nu-mi este.

  2. Bună ziua! Eu sunt mama unui copil cu boala celiaca . Noi am descoperit boala prin analizele anuale de diabet ale copilului. Și niște simptome de durere de burta ocazionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *