atelier de gatit fara gluten retete simple

Atelier de gatit fara gluten – Retete simple pentru incepatori

Pe 15 Noiembrie, intre orele 10:00 si 13:00, are loc primul atelier de gatit fara gluten din Bucuresti!

banner-magazin-celiaci

Va invitam sa gatiti alaturi de Ruxandra Micu, autoarea blogului Gourmandelle si Schar Romania – produse fara gluten, preparate fara gluten simple si versatile, care va vor incanta cu siguranta!

Atelierul se va desfasura intr-o atmosfera prietenoasa de tip workshop, iar participantii sunt invitati sa se alature procesului de preparare. De asemenea, va rugam sa veniti cu un sort de acasa. 🙂

Atelierul va avea loc in incinta Divini Restaurant, restaurant fara gluten deschis de curand in Bucuresti.

In incheierea acestui atelier, veti putea degusta toate retetele preparate. De asemenea, bauturile (apa/suc/cafea) sunt din partea casei, pe baza unui voucher primit la intrare.

Participarea este GRATUITA insa locurile sunt limtate!
Nr. maxim participanti: 20
Inscrierile se vor face in ordinea primirii datelor de contact in formularul de inscriere de mai jos. Va rugam ca, in cazul in care nu mai reusiti sa ajungeti la atelier, sa anuntati din timp pentru a elibera locul. Va multumim!

[UPDATE]

Ne bucuram nespus sa vedem ca s-au inscris atat de multe persoane la atelierul de gatit! Deoarece s-au inscris foarte multe persoane, cu mult peste capacitatea locatiei, va trebui sa oprim lista de inscriere si sa cream liste de asteptare pentru urmatoarele ateliere. Primii 20 de inscrisi vor fi contactati la inceputul saptamanii viitoare pentru confirmare. Restul inscrisilor vor fi trecuti pe lista de asteptare si contactati separat pentru a ii anunta acest lucru. Nu va faceti griji insa, avem planuite mai multe ateliere in viitorul apropiat, asa ca va tinem la curent. Daca nu ati intrat in prima serie, va vom anunta cand se va tine al doilea atelier de gatit si veti avea locurile rezervate. Multumim pentru intelegere!

 Galerie foto:

Comentarii 1

  1. Am mai facut un apel sa descarc aceste carti dar, dupa cum am mentionat am avut probleme cu calculatorul acest lucru nu am reusit sa-l fac. Doresc aceste carti. In vederea rezolvarii probleme va multumesc anticipat.
    Mariana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *