Gatim romaneste si fara gluten cu Schar

Gatim romaneste si fara gluten cu Schar

Ruxandra Micu Concursuri Lasa un comentariu

A venit primavara si v-a adus in dar multe surprize! V-am pregatit o noua campanie cu bloggeri, iar de aceasta data veti putea descoperi retete traditionale romanesti, adaptate in varianta fara gluten!
Daca v-au placut campaniile anterioare (MAI aproape de sanatate, Iubim si Daruim cu Schar, Gatim sanatos si fara gluten cu Schar, Craciun dulce si fara gluten cu Schar,Retete creative de paine fara gluten), cu sute de retete create de bloggeri talentati, cu siguranta si aceasta va fi pe placul vostru!

Mecanismul campaniei „Gatim romaneste si fara gluten cu Schar”

Aceasta campanie incurajeaza bloggerii culinari sa testeze si sa experimenteze cu faina fara gluten Schar, in prepararea retetelor traditionale romanesti.
Bloggerii vor prepara doua tipuri de retete: deserturi traditionale si mancaruri sarate cu specific romanesc. Toate retetele vor fi postate pe paginile de Facebook Schar si Celiaci.ro, precum si in galeria cu retete fara gluten de pe site.

Bloggerii participanti in campanie:

La finalul campaniei, Schar Romania ofera 1 KitchenAid drept premiu pentru bloggerul cu cele mai inspirate retete inscrise in campanie.
Criterii jurizare: calitatea prezentarii, calitatea retetelor create, gradul de implicare al bloggerului in campanie, impactul asupra publicului.
Campania incepe pe 1 Martie si se termina pe 30 Martie. Castigatorul va fi anuntat pe 31 Martie.

Voteaza reteta preferata si castigi!

Voteaza retetele preferate din campanie, printr-un comentariu la poza din albumul de pe Facebook (link aici), in care ne spuni de ce iti place reteta aleasa. La finalul campaniei, Schar va premia cu ajutorul random.org, una dintre persoanele care au votat retete in album. Premiul consta intr-un pachet cu produse Schar.