Castiga-un-cos-cu-produse-fara-gluten-Schar

Castiga un cos cu produse fara gluten Schar! | CONCURS

Schar ti-a pregatit o surpriza! Arata-ne ce bunatati dulci vei pune pe masa de Craciun si/sau Revelion si poti castiga un cos plin cu produse fara gluten Schar, ideale pentru a incepe noul an in forta!

banner-magazin-celiaci

Ce trebuie sa faceti ca sa participati la concurs?

  1. Intra in grupul Celiaci.ro. Concursul se adreseaza numai membrilor celiaci.ro, asadar pentru a participa trebuie sa faci mai intai parte din grup.
  2. Posteaza in grup o poza cu o prajitura fara gluten preparata cu un produs Schar. Poza trebuie sa fie facuta de tine si obligatoriu, in poza, trebuie sa apara si un produs Schar folosit (ex. faina, biscuiti etc.). Adauga hashtagul #SarbatoriSchar si postarea ta va fi automat inscrisa in concurs.

Premiu: 1 pachet generos cu produse fara gluten Schar.

Extragere: Castigatorul va fi ales de juriul Schar. Se va tine cont de prezentare, respectarea criteriilor de participare si creativitate. Premiul va fi livrat gratuit, prin curier, la domiciliul castigatorului.

Durata: Concursul se incheie pe data de 5.01.2017, iar pe 6.01 va fi anuntat castigatorul.

Va multumim pentru participare. 🙂

CASTIGATOR – Mihaela Stoica 

Va multumim tuturor pentru participare! Toate pozele inscrise in concurs au fost minunate! Puteti vedea intregul feed cu poze inscrise la concurs, aici: #SarbatoriSchar.

002030-Facebook Search – Google Chrome 002031-Facebook Search – Google Chrome 002032-Facebook Search – Google Chrome 002033-Facebook Search – Google Chrome

002035-Facebook Search – Google Chrome 002036-Facebook Search – Google Chrome

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *