15109337_1768780160043151_5296503689158666404_n

Atelier de gatit – Tort festiv fara gluten

Vino la atelierul de gatit Schar sa inveti cum sa prepari un tort festiv fara gluten, ideal pentru sarbatorile de iarna! Iuliana Mihai, Pastry Chef la cofetaria fara gluten L’Amande, iti va arata cateva trucuri pentru a face cele mai delicioase torturi fara gluten, de fiecare data!

banner-magazin-celiaci

Unde?
La VEG Studio.

Cand?
Pe data de 28 Noiembrie, ora 18.30.

Ce vom face?
– Vom invata sa preparam un tort festiv fara gluten
– Vom discuta si vom primi sfaturi pentru o dieta fara gluten corecta.

Cu cine?
Atelierul este organizat de Celiaci.ro, sustinut de Schär si prezentat de Iuliana Mihai – Pastry Chef la cofetaria L’Amande – Desserts sans gluten.

Cost:
30 lei/persoana
Biletele se pot cumpara de aici: http://www.vegstudio.ro/product/atelier-de-gatit-tort-festiv-fara-gluten/

IMPORTANT! Accesul la atelier se face NUMAI pe baza de bilet, platit in prealabil online.
Toti banii obtinuti din acest atelier vor fi DONATI de Schar catre Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune.
NUMAR LIMITAT DE LOCURI: max. 20 de persoane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *