Vino la atelierul de gatit Schar sa ne bucuram impreuna de aromele Toamnei! Invata cum sa prepari prajitura frageda cu dovleac, ca a bunicii, in varianta fara gluten, precum si biscuiti deliciosi cu scortisoara.
Unde?
La VEG Studio.
Cand?
Pe data de 11 Octombrie, Marti, ora 18.30.
Ce vom face?
– Vom invata sa preparam prajitura cu dovleac, cu blat fraged, fara gluten si biscuiti fara gluten, cu scortisoara, ideali pentru o gustare dulce.
– Vom discuta despre tot ce presupune un stil de viata fara gluten.
Cu cine?
Atelierul este organizat de Schär si prezentat de Andra Dudea – chef si blogger la Amoraws.ro.
Cost:
30 lei/persoana – biletele se pot cumpara de aici.
IMPORTANT! Accesul la atelier se face NUMAI pe baza de bilet, platit in prealabil online.
Toti banii obtinuti din acest atelier vor fi DONATI de Schar catre Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune.
NUMAR LIMITAT DE LOCURI: max. 20 de persoane
___
Va invitam sa va inregistrati si in clubul Schar, pentru a primi noutati despre produse, acces la aplicatii utile celiacilor, retete si multe altele. Detalii aici.
Comentarii 2
Sant interesant sa fiu membru in comunitatea celiaca din Romania
Sant interesant sa fiu membru in comunitatea celiaca din Romania
Fiul meou sufera de boala Celiac Eu sunt nascut in Brasov