atelier-de-gatit-fara-gluten

Atelier de gatit fara gluten – Paine fara gluten

Ai incercat sa prepari paine fara gluten si nu ti-a iesit asa cum iti doreai? Nu a crescut cum trebuie sau nu avea textura potrivita? Uita de aceste probleme! Vino alaturi de noi sa descoperi secretele unei paini fara gluten perfecte!
Invata cum sa prepari lipii, focaccia si paine pufoasa fara gluten, astfel incat sa iti iasa perfecte de fiecare data.

Unde?

La VEG Studio.

Cand?

Pe data de 26 Septembrie, ora 18.30.
 

Ce vom face?

– Vom invata sa preparam lipii fara gluten, focaccia cu diverse arome si paine pufoasa.
– Vom descoperi trucuri pentru a face cea mai buna paine fara gluten, de fiecare data!
– Vom discuta si vom primi sfaturi pentru o dieta fara gluten corecta.
 

Cu cine?

Atelierul este organizat de Celiaci.ro, sustinut de Schär si prezentat de Andra Dudea – vegan chef si blogger la Amoraws.ro.
De asemenea, puteti discuta si cu invitatii speciali, membri activi din comunitatea celiacilor din Romania. Numele acestora vor fi facute publice dupa confirmarea invitatiei.
 

Cost:

30 lei/persoana – biletele se pot cumpara de aici.
IMPORTANT! Accesul la atelier se face NUMAI pe baza de bilet, platit in prealabil online.
Toti banii obtinuti din acest atelier vor fi DONATI de Schar catre Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune.
NUMAR LIMITAT DE LOCURI: max. 20 de persoane.

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *