Curs online despre intoleranta la gluten + PREMIU: Paine fara gluten pentru un an intreg!

Participa la cursul online despre intoleranta la gluten si castiga paine fara gluten pentru un an intreg!

Despre ce e vorba:

Inscrie-te la cursul online completand formularul de mai jos.

 -formular eliminat. concurs incheiat-

Timp de 10 zile vei primi cate un email in fiecare zi cu informatii utile despre boala celiaca, precum si cate un meniu cu retete fara gluten.

1. Ce este boala celiaca si care sunt semnele intolerantei la gluten.
2. Alergii vs. Intolerante | Ce este sensibilitatea la gluten?
3. Tratamentul intolerantei la gluten
4. Dieta fara gluten – sfaturi pentru evitarea contaminarii accidentale cu gluten
5. Boala celiaca la copii
6. Deficientele nutritionale ale celiacilor
7. Monitorizarea dietei fara gluten
8. Boli asociate cu intoleranta la gluten
9. Complicatiile bolii celiace netratate.
10. Test

Deschide fiecare email primit, citeste informatiile, iar la finalul cursului online va urma testarea! Testul primit va fi de tip grila si va contine intrebari din informatiile invatate la curs.

Pe data de 31 Mai Pe data de 30 Iunie (termenul a fost prelungit, motivul mai jos) echipa Celiaci.ro va analiza toate testele inscrise, precum si activitatea fiecarui participant la curs (deschiderea emailurilor si parcurgerea informatiilor primite) si va alege un castigator. Castigatorul va fi extras aleator dintre persoanele care au parcurs intreg cursul si au finalizat testul cu punctajul cel mai mare.

Premiu:

Castigatorul va primi paine fara gluten – Pan Blanco Schar – pentru un an de zile!*

Alte detalii:

Data limita de inscriere la curs este 20 Mai. Cursul dureaza 10 zile. Pe 31 Mai va fi anuntat castigatorul. Am decis sa prelungim inscrierea la curs datorita numeroaselor emailuri primite de la persoane care si-au exprimat dorinta de a participa la aceasta campanie dar care au descoperit-o tarziu. Asadar, va mai puteti inscrie la curs pana pe 20 Iunie, castigatorul fiind extras pe 1 Iulie.


*Valoarea totala a premiului este de 3 paini Pan Blanco/saptamana x 52 saptamani = 156 de paini Pan Blanco. Painile vor fi livrate o data la 3 luni, prin curier. Painea are o valabilitate de 4 luni. 

CASTIGATOR

Statistici concurs: Peste 800 de persoane au participat la cursul online despre intoleranta la gluten. Dintre acestea 313 persoane au decis sa participe si la partea de concurs si au dat examenul final. Pentru extragere, am selectat numai persoanele cu scor 100% la examen, in numar de 10.

Felicitari Staicu Emanuela! Este prima persoana cu scor 100% din lista de 313 de participanti (conform random.org) . Staicu Emanuela a fost contactata de mai multe ori pe adresa de email furnizata la concurs insa nu am primit un raspuns de la dansa, asadar am decis sa extragem un alt castigator.

Noul castigator este: Penteleiciuc Diana – a 4 persoana de pe lista care a avut un punctaj de 100%

 

Te-ar mai putea interesa si:

Comentarii 29

  1. Buna ziua, de caurand am identificat intoleranta la gluten. Doresc sa particip la cursul online. Multumesc,

  2. FELICITARI pentru initiativa! Astept cu interes informatiilesi…fireste ca-mi doresc si PREMIUL…!!!

  3. Particip , sa fie cu noroc pt. fetița mea celiacă și vă mulțumesc pentru curs orice informații ne sunt de folos!

    1. Post
      Author
  4. Sunt încântată sa particip astfel voi putea sa intru în posesia unor noi informații și sa ajut copiii cu handicap și intoleranta la gluten cu care în prezent lucrez intr-un centru de integrare. Mulțumesc pentru oferta! Cu stima, Eugenia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *