Castiga produse fara gluten Schar pentru o luna intreaga! | CONCURS

Luna Mai este Luna Internationala a Intolerantei la Gluten, iar cu aceasta ocazie v-am pregatit o mare surpriza! In aceasta luna vom alege nu una, ci 3 persoane care vor castiga produse fara gluten Schar cat pentru o luna intreaga! Painici, dulciuri, paste si alte bunatati se vor afla in pachetele castigatoare.

banner-magazin-celiaci

Prin acest concurs, dorim sa va anuntam ca platforma Celiaci.ro are o noua pagina de Facebook! Incepand de azi, nu veti mai primi postarile Celiaci.ro pe pagina de Facebook Schar Romania, ci vor fi mutate complet pe noua pagina. Asadar, daca va plac articolele scrise si concursurile lunare de pe celiaci.ro, va invitam sa ne urmariti pe noua pagina.

Pagina Schar Romania va ramane in continuare activa, insa continutul distribuit pe aceasta va fi exclusiv despre produsele, ofertele si campaniile Schar Romania.

Ce trebuie sa faceti ca sa participati la concurs?

  1. Urmariti-ne pe pagina de Facebook Celiaci.ro. Instructiuni in poza de mai jos.
  2. Lasati un comentariu la postarea de concurs de pe pagina Celiaci.ro >>>o gasiti aici<<< in care sa ne spuneti ce alte informatii ati dori sa gasiti pe site-ul celiaci.ro, sau cum ati dori sa fie imbunatatita platforma. Astfel ne ajutati sa va ajutam! Crestem comunitatea celiacilor impreuna! 🙂

facebook-celiaci

Premiu: 3 pachete generoase cu produse fara gluten Schar, cat pentru o luna interaga! Paine, paste, dulciuri, snacksuri si faina fara gluten vor fi in pachetele castigatoare.

Extragere: Cu ajutorul random.org, vom alege 3 castigatori. Premiile vor fi livrate gratuit, prin curier, la domiciliul castigatorilor.

Durata: Concursul se incheie pe data de 27.05.2016, iar pe 28.05 vor fi anuntati castigatorii.

Va multumim pentru participare. 🙂

CASTIGATORI

castigator-2

castigator

castigator-3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *