NOU! Produse Low Carb pentru dieta cetogena pe Celiaci.ro!

Am adaugat noi produse Low Carb pentru dieta cetogena in magazinul online Celiaci.ro! Produsele Panifactum nu contin gluten, sunt vegane, organice si 100% naturale. Le puteti comanda de ➡️ aici.

banner-magazin-celiaci

LOW CARB – Paine Crocanta cu Canepa 200G

Pâine crocantă delicioasă, cu conținut scăzut de carbohidrați, pe bază de semințe de floarea soarelui măcinate, cu ingrediente superalimentare precum chia și semințe de cânepă! Are 90% mai puțini carbohidrați în comparație cu pâinea crocantă convențională.

LOW CARB – Paine Crocanta cu Rozmarin 200G

Pâine crocantă delicioasă, cu conținut scăzut de carbohidrați, pe bază de semințe de floarea soarelui zdrobite. Are 94% mai puțini carbohidrați în comparație cu pâinea crocantă convențională / FĂRĂ GLUTEN / VEGAN / ORGANIC / CETOGENIC RAPORT 2.3 / BOGAT IN FIBRE.

LOW CARB – Paine ECO Crocanta cu Seminte de Floarea Soarelui 200G

Continut de carbohidrati mai redus cu 90% in comparatie cu alte paini! Are 90% mai puțini carbohidrați în comparație cu pâinea crocantă convențională / FĂRĂ GLUTEN / VEGAN / ORGANIC / CETOGENIC RAPORT 1.4 / BOGAT IN FIBRE.

LOW CARB – Prajitura cu Coacaze 100G

Prăjitură delicioasă cu conținut scăzut de carbohidrați.Are un conținut redus de carbohidrați cu 60% și un conținut de zahăr cu 90% mai mic în comparație cu prăjitura convențională / FĂRĂ DROJDIE / FARA GLUTEN / FĂRĂ CEREALE/ FĂRĂ AMIDON / VEGETARIAN / VEGAN / FĂRĂ LACTOZĂ.

LOW CARB – Prajitura cu Nuca 100G

Prăjitură delicioasă cu conținut scăzut de carbohidrați. Are un conținut redus de carbohidrați cu 58% și un conținut de zahăr cu 90% mai mic în comparație cu prăjitura convențională / FĂRĂ DROJDIE / FARA GLUTEN / FĂRĂ CEREALE/ FĂRĂ AMIDON / VEGETARIAN / VEGAN / FĂRĂ LACTOZĂ.

LOW CARB – Prajitura Negresa 100G

Prăjitură delicioasă cu conținut scăzut de carbohidrați. Are un conținut redus de carbohidrați cu 60% și un conținut de zahăr cu 90% mai mic în comparație cu prăjitura convențională / FĂRĂ DROJDIE / FARA GLUTEN / FĂRĂ CEREALE/ FĂRĂ AMIDON / VEGETARIAN / VEGAN / FĂRĂ LACTOZĂ.

LOW CARB – Baton Cocos 30G

Baton de nucă de cocos LowCarb* cu îndulcitor. Conținut scăzut de carbohidrați. Conținutul de carbohidrați redus cu 80% comparativ cu batoanele convenționale / FĂRĂ GLUTEN / VEGAN / 100% NATURAL.

LOW CARB – Baton Fructe 30G

Baton de fructe cu conținut scăzut de carbohidrați cu îndulcitor. Conținutul de carbohidrați redus cu 80% comparativ cu batoanele convenționale / FĂRĂ GLUTEN / VEGAN / 100% NATURAL.

LOW CARB – Baton Nuca de Cacao 30G

Baton de cacao LowCarb* cu îndulcitor, 100% natural – fără cereale – vegan. Conținutul de carbohidrați redus cu 80% comparativ cu batoanele convenționale / FĂRĂ GLUTEN / VEGAN / 100% NATURAL.

LOW CARB – Baton Zmeura 30G

Baton de zmeură cu conținut scăzut de carbohidrați cu îndulcitor, 100% natural – fără cereale – vegan. Conținutul de carbohidrați redus cu 80% comparativ cu batoanele convenționale / FĂRĂ GLUTEN / VEGAN / 100% NATURAL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *