paine fara gluten la masina cu faina fara gluten schar

Retete de paine fara gluten la masina de paine

Ne dorim ca siteul celiaci.ro sa fie un adevarat ajutor pentru toti celiacii din Romania, asadar rugamintile voastre nu au trecut neobservate! Urmeaza o serie de retete de paine fara gluten facute la masina de paine TEFAL Pain & Délices.

banner-magazin-celiaci

Ruxandra Micu, blogger culinar la www.gourmandelle.com, va pregati pentru voi 5 retete de paine fara gluten la masina de paine. Retetele vor avea cantitati exacte, instructiuni clare, precum si sfaturi si poze pentru ca painea sa va iasa perfecta de fiecare data!

Prima reteta din serie va fi postata in curand! Retetele de paine fara gluten la masina de paine vor fi postate si in cadrul acestei postari, intro galerie cu poze, pe masura ce sunt facute. De asemenea, vor fi distribuite si pe pagina de Facebook si in grup.

tipuri de faina fara gluten schar

Propunerile noastre pentru retetele de paine fara gluten sunt urmatoarele:

Retetele de paini sarate si paini dulci vor fi si fara lactoza si fara oua pentru a fi potrivite pentru cat mai multi celiaci. Vom folosi fainurile Mix It Universal, Mix Rustico, Mix C Patisserie si Mix B de la Schar.

Asteptam sa ne spuneti daca sunt retetele pe care vi le doriti sau daca v-ar interesa si alte retete de paine fara gluten la masina pe care sa le testam. Lasati un comentariu cu sugestii aici, la postare, sau pe pagina de Facebook.

masina de paine fara gluten

Mai mult, la finalul acestei campanii cu retete, masina de paine folosita – TEFAL Pain & Délices – care are si 3 programe speciale pentru paine fara gluten si o carte cu retete facute cu faina fara gluten Schar – va fi donata unui membru al comunitatii celiaci.ro. Vom anunta la finalul campaniei care va fi procesul de selectie.

Aceasta campanie este sprijinita de Schar Romania.

Comentarii 4

  1. Vă rog să-mi spuneți dacă există o lege care să oblige marile magazine să comercializeze produsele fără gluten în special pâinea albă fără gluten și fără fibre . Vă mulțumesc!

  2. Cu adevarat sunt bune retetele,dar costurile….nu va ganditi ca si asa suntem batuti de soarta…nu putem sa luam produsele asa de scumpe….va multumim ca va ganditi si la noi,dar cu ce putem lua !!!!

  3. Sunt minunate rețetele dvs.chiar îmi doresc sa elimin gluten ul deoarece am probleme cu colonul.Mulțumesc din suflet pentru rețetele utile

  4. Ar fi bine sa anuntati unde se gaseste faina fara gluten.In Constanta luam de la magazinul Kaufland.De câteva săptămâni nu se mai gaseste.La Mega Image se gaseste de la 26 lei in sus.Problema nu este ca nu stim sa facem pâinea ci nu găsim materia primă.Statul român nu acordă atenție acestui tip de bolnavi.Aceasta este situația.Nu toată lumea are bani sa cumpere 250 grame de paine cu 11 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *