Ajuta celiacii din Romania

Ajuta celiacii din Romania sa fie diagnosticati corect si rapid!

Si TU poti ajuta celiacii din Romania sa fie diagnosticati corect si rapid!

banner-magazin-celiaci

Ne dorim ca intreg procesul de diagnosticare a celiachiei sa se faca rapid si corect. Pentru a facilita acest lucru avem nevoie de ajutorul vostru!

Din pacate, exista un numar foarte mare de pacienti care nu locuiesc in orase cu centre universitare si pentru care acest proces de diagnosticare este chinuitor, costisitor si de lunga durata.

Pentru a le veni in ajutor, am decis sa cream o baza de date in care sa adunam toti medicii si toate clinicile din tara, care diagnosticheaza rapid si corect intoleranta la gluten. Aceasta baza de date va fi disponbila pe site aici si va putea fi accesata de oricine!

Rugam pe aceasta cale toti membrii comunitatii Celiaci.ro sa recomande un medic unde au fost diagnosticati sau unde sunt sub monitorizare, pentru a ajuta astfel sutele de persoane care isi cauta sanatatea in Romania.

Campania se va desfasura pana la sfarsitul acestei luni cand va avea loc si extragerea.

Te premiem pentru ajutorul oferit! 

Pentru a ne arata recunostinta, la finalul acestei campanii vom selecta aleator 5 persoane care vor primii produse fara gluten Schar.

Ajuta celiacii din Romania!

Va rugam sa trimiteti recomandarile voastre doar in cadrul postarii din grupul Celiaci.ro de aici. (Trebuie sa fiti membru al comunitatii Celiaci.ro pentru a participa.) De asemenea, va rugam pe cat posibil sa trimiteti recomandari complete (numele medicului/clinicii, adresa sau nr. de telefon si orice alte informatii considerati a fi utile).

Impreuna aducem schimbarea si imbunatatim stilul de viata al celiacilor din Romania!

Va multumim pentru ajutor!

Premiati (extrasi aleator din 50 de participanti):

Untitled-1

  1. Dorina Nedelcu (7)
  2. Petruti Dana (41)
  3. Lungu Nicoleta (13)
  4. Mihaela Stoica (43)
  5. Velciu Doriana (20)

Comentarii 2

  1. Buna fetita mea de 14 ani avea pete pe fata , dureri intestinale si din cand in cand aparea cate o infectie la unghii. Dupa luni de cautari si tratamente din proprie initiativa ca mama m-am informat si am hotarat sa abandonez oricectratament dermatologic sau gastroenterologic si am scos glutenul din alimentatie. Ca prin minune au disparut toate problemele. Si de 3 luni suntem foarte bine ne alimentam sanatos cu totii si multumim lui Dumnezeu nu au revenit nici unul din simtomele anterioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *