Program bloggeri | Testare produse Schar si concurs creativ

Ne bucuram nespus sa vedem ce reactie pozitiva am primit in urma campaniilor cu bloggeri organizate pana acum, atat de la participanti si colegii lor din blogosfera, cat si de la cititori! Asadar, am decis sa „extindem” aceste campanii, pe tot parcursul anului! Cum vom face asta? Printr-un program special creat pentru bloggeri, de aceasta data nefiind vorba doar de bloggeri culinari, ci si de bloggeri generalisti, de sanatate, lifestyle, nutritionisti etc.

Programul pentru bloggeri va avea doua parti: o parte creativa – concurs, si o parte de testare de produse. Puteti gasi toate detaliile mai jos.

Vezi campaniile organizate de noi pana acum:

Pe langa premiile oferite, oferim si expunere bloggerilor participanti. Link-urile catre postari vor fi adaugate pe site, in cadrul acestei pagini si vor fi distribuite de mai multe ori atat pe pagina noastra de Facebook, newsletter (peste 1500 de abonati), cat si in grupul nostru extrem de activ – Celiaci.ro | Fara gluten!.

CONCURS creativ pentru BLOGGERI

Ai un blog generalist, culinar sau de sanatate si lifestyle? Accepta provocarea noastra si castiga un pachet cu produse fara gluten Schar!

Cum functioneaza

  1. Scrie pe blogul tau un articol care sa aiba legatura cu intoleranta la gluten, dieta fra gluten, sau alte subiecte asociate, incluzand un link catre site-ul www.celiaci.ro si pagina Celiaci.ro. Poti scrie un interviu, review, parere personala, orice crezi ca ar fi relevant. Apreciem creativitatea si nu ingradim modul de abordare al articolului. Blogul trebuie sa fie activ de cel putin un an de zile.
  2. Completeaza formularul de mai jos.
  3. Noi vom analiza articolele primite si vom alege un castigator pe baza mai multor criterii (materialul publicat, feedback-ul cititorilor, impact pe canalele de social media etc).
  4. La finalul fiecarei luni, castigatorul va fi premiat cu un pachet cu produse fara gluten Schar, iar articolul selectat va fi promovat pe pagina noastra de Facebook si pe grupul Celiaci.ro cu mentionarea autorului si blogului. In cazul in care articolele inscrise nu corespund standardelor mentionate mai sus, premierea nu va avea loc.

Inscrieri si premii

 

Exemplu de premiu acordat:

castigator martie

Inscrie-te folosind formularul de mai jos. Te vom contacta in scurt timp.

Inscriere pentru concursul creativ

 

Verificare

Testare GRATUITA pentru BLOGGERI

Esti blogger? Testeaza GRATUIT produsele Schar dorite, in fiecare luna!

Cum functioneaza:

  1. Alege 3 produse pe care vrei sa le testezi si noi ti le trimitem, gratuit, prin curier! Gasesti intreaga gama de produse, aici.
  2. Completeaza formularul de mai jos. Nu exista un numar limita de participari, te poti inscrie in fiecare luna.
  3. Vom aproba maxim 5 cereri de testare in fiecare luna si te vom anunta pe email daca ai fost selectat, dupa care iti vom trimite produsele in mod gratuit.
  4. Dupa testarea produselor, scrie un review obiectiv pe blogul tau si eventual, foloseste produsele intr-una sau mai multe retete.
  5. Review-ul tau va fi promovat pe pagina noastra de Facebook, website (link catre articol) si pe grupul Celiaci.ro cu mentionarea autorului si blogului.

Criterii de selectie bloguri:

  • minim 300 de cititori unici pe zi
  • comunitate activa de cititori (blog + social media)
  • aspect grafic placut
  • articole scrise cu grija

Inscrie-te folosind formularul de mai jos. Din cauza numarului mare de aplicatii, vom contacta numai bloggerii admisi. Multumim pentru intelegere! 

Aplica pentru testarea gratuita

 

Verificare