Reteta creata de Ama in bucatarie. Ingrediente: 6 oua 150 gr zahar 70 gr cacao 200 gr faina Mix Patisserie de la Dr. Scharr 1 plic praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 100 gr zucchiniGlazura: 100 gr smantana 200 gr ciocolata optional: nuca pisata
Paine irlandeza cu seminte de in, fara gluten, framantare sau dospire
Reteta creata de Food Design. Ingrediente: 400 g faina fara gluten Bread-Mix / Dr. Schar 30g faina din seminte de in brune ½ lingurita sare (recomandata este cea de mare) fina ½ lingurita sare (de mare) grunjoasa 2,5 lingurite bicarbonat de sodiu (la faina fara gluten) / sau 2 lingurite bicarbonat …
Paine fara framantare (fara gluten)
Reteta creata de Dulciuri fel de fel. Ingrediente: 500 g faina fara gluten (Bread-Mix / Dr. Schar ) 500 ml apa calduta 4 linguri ulei de masline 7 g drojdie uscata 1 lingurita sare 1/2 lingurita zahar
Mini torturi choux a la creme
Reteta creata de Pasiune pentru bucatarie. Ingrediente: Blat: 2 oua 2 albusuri 80 g zahar 20 ml lapte 20 ml ulei 80 g Mix Patisserie 20 g cacao 5 g praf de copt Choux a la creme: 120 ml apa 30 g unt 1 lingurita zahar 1 praf de sare 70 …
Paste cu dovlecei, mazare si menta
Reteta creata de Andreea Chinesefood. Ingrediente: 1 dovlecel mediu 100 g mazare congelata 150 g Spaghete fara gluten Dr. Schar 2 linguri ulei de masline 2 catei de usturoi 50 g parmezan frunze proaspete de menta sare piper
Spaghete fara gluten cu galbiori
Reteta creata de Cat’s Kitchen. Ingrediente: 250 g spaghete Dr .Schar 6 linguri ulei de masline 2 fire ceapa verde 1 gogosar rosu ( nu foarte mare ) 3 catei de usturoi 500 g galbiori proaspeti sare piper 1/2 legatura patrunjel
Paine cu nuci si fructe deshidratate
Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: ⅓ aluat dospit cu Bread Mix Dr. Schär (vezi descriere reteta) 50g nuci tocate mare 50g caise deshidratate tocate 50g coacaze deshidratate 50g merisoare deshidratate sau orice alte fructe deshidratate va plac: smochine, curmale, stafide, nuci, migdale, coaja de portocala, mere, pere etc
Paine simpla fara gluten
Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: 1 kg Bread Mix Dr. Schär 1 L apa calduta 30g drojdie proaspata (sau 14g drojdie uscata) 1 lingura de sare 2 linguri de ulei
Paine cu seminte de dovleac, ceapa si parmezan
Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: ⅓ aluat dospit cu Bread Mix Dr. Schär (vezi descriere reteta) 50g samburi decorticati de dovleac 50g ceapa prajita deshidratata 50g parmezan ras fin 1 lingurita de chimen
Paste cu dovleac si ceapa caramelizata
Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: 300 g penne fara gluten Dr. Schär 100 ml frisca naturala pentru gatit 30 ml vin licoros (Madeira, Porto, Marsala) sau brandy, cognac 500 g dovleac curatat de samburi, decojit 2 cepe mari sau 3 medii sare, piper, pudra de chili (optional) 2 linguri …
Bruschette cu dovleac ras si cascaval
Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: 8 felii de paine fara gluten facuta in casa (sau 4 chifle taiate in 2) 500g dovleac (bostan) ras mare 50g unt 2 linguri de ulei de masline sare, piper, chimen, cimbru uscat optional ½ lingurita de fulgi de ardei chili 200g cascaval ras …
Paste cu dovlecei, ciuperci si smantana
Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: 300 g spaghete fara gluten Dr. Schar 300 g dovlecel sau zucchini (o bucata medie) 300 g ciuperci proaspete, champignon albe 2 fire de ceapa verde (sau o ceapa medie veche) 3 catei de usturoi 50g unt sare, piper 100 ml frisca pentru gatit (smantana …