Reteta creata de Tara Bucatelor. Ingrediente: 1 legatura mare de spanac proaspat 2 fire de ceapa verde 3 linguri ulei de masline 5 rosii cherry o mana de mix de seminte dovleac, susan, in, floarea soarelui o lingura de muguri de pin sare de mare 100 gr crakers Dr Schar
Sparanghel la gratar cu crackers fara gluten
Reteta creata de Bucataria Familiei Mele. Ingrediente: crackers fără gluten sparanghel alb proaspăt – cam cât cuprindeți cu două mâini sucul de la jumătate de lămâie ulei de măsline extra-virgin sare Parmigiano Reggiano pentru ras busuioc proaspăt
Scones fara gluten
Reteta creata de Adelicii. Ingrediente 66 g făină Schar 100 g făină hrișcă 32 g făină porumb 2 lingurițe praf de copt 3 fire de usturoi verde (tocat mărunt) 6 frunze de salvie proaspătă (tocată) 20 g parmezan 60 ml ulei de măsline 60 g smântână grasă 205 g piure …
Tort fara gluten cu capsune si rozmarin
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: Blat: 6 oua medii (de la gaini de curte am folosit eu) 120 g zahar tos 80 g Mix Patisserie Dr. Schar (Mix C) 30 g pudra de roscove 20 ml ulei un praf sare Sos de capsune: 400 g capsune (congelate) 50 g …
Paine rustica fara gluten cu nuci si chimen
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 250g faina pentru paine taraneasca Schar 350 ml apa calduta 5 g drojdie fara gluten Dr Schar 100 g meiz de nuca 1/4 lgt seminte chimen 1/4 lgt zahar 1/2 lgt sare grunjoasa In plus 1 lg faina pentru paine taraneasca extra pentru modelat …
Paine fara gluten cu ananas si rozmarin
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 500 g Faină fără gluten pentru pâine 10g drojdie fara gluten Dr Schar 1/2 lgt zahar 1 lg zahar 350 ml apa calda 200 ml sirop din compot ananas 350 g ananas cuburi (din compot) 1 si 1/4 lgt rozmarin uscat 1/4 lgt …
Paine fara gluten cu rozmarin
Reteta creata de Culorile din Farfurie. Ingrediente: 350 g faina Mix it Universal Dr. Schar 10 g drojdie fara gluten Dr Schar 350 ml apa calduta 3-4 linguri ulei de floarea soarelui 1 lingurita sare 1 cremgura de rozmarin tocata
Paine fara gluten cu masline si rosii uscate
Reteta creata de Culorile din Farfurie. Ingrediente: 500g faina Mix it Universal Dr. Schar 1 lingurita de sare 1 lingurita de zahar 25 g drojdie proaspata 450 ml lapte caldut 100 ml ulei de masline 5-6 rosii uscate si murate 10-12 masline feliate
Paine pufoasa fara gluten
Reteta creata de Gustolandia. Ingrediente: – 400 grame faina (am folosit MIX B) – 2 linguri miere – 10 grame drojdie – 250 ml lapte – 40 grame unt – 3 oua – jumatate lingurita de sare
Paine simpla fara gluten
Reteta creata de Retetele Mamei. Ingrediente: 300 g făină fără gluten “Bread-Mix de la Schar“, 200 ml apă călduță, 50 g iaurt, 1 ou, 1 plic drojdie uscată de la Schar, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță zahăr, 2 linguri ulei, susan
Chifle fara gluten cu gust picant
Reteta creata de Retetele mele dragi. Ingrediente pentru 8 buc. Chifle picante fara gluten: 500 grame faina fara gluten (eu am folosit Mix it! de la dr. Schar) 100 ml ulei de masline 1/2 lingurita sare 1/4 lingurita chili 1/4 lingurita ghimbir proaspat ras 1 plic drojdie dr. Schar 1 ou …
Paine fara gluten cu banane si arahide
Reteta creata de Retetele mele dragi. Ingrediente pentru 1 Paine fara gluten cu banane si arahide (cca 500 grame): 2 banane bine coapte 30 grame unt 120 grame miere 2 oua 3 linguri lapte 250 grame faina fara gluten gata preparata (eu am folosit Mix B de la dr. Schar) 1/2 …