Cuib de spaghete fara gluten

Cuib de spaghete fara gluten

Celiaci.ro Aperitive, Paste Lasa un Comentariu

Reteta creata de Merisor si retetele ei. Ingrediente: 250 g spaghete fara gluten, de la Schar apa sare 4 oua 4 bucati carne de porc(friptura) 1 ardei gras, rosu 100 g unt frunze de busuioc praf de ghimbir 25 g parmezan ras 25 g cascaval ras

Paste fara gluten cu creveti

Paste fara gluten cu creveti

Celiaci.ro Paste Lasa un Comentariu

Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 250 g penne Schar (fara gluten) 320 g creveti intregi prefierti (18 buc) 2 lg ulei masline (extravirgin) 2 catei de usturoi (curatati) 150 ml vin alb sec 100 ml smantana lichida 1/2 lgt oregano uscat 1/4 lgt sare _________ apa si sare pentru …

Spaghete fara gluten cu smantana

Spaghete fara gluten cu smantana si legume

Celiaci.ro Paste 1 Comment

Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 250 g spaghetti Schar 1/2 ceapa medie (curatata 1/2 morcov (curatat) 1 lg + 1 lgt ulei masline 200 g smantana pt gatit 2 mini-ardei grasi 1 bulb fenicul sare cascaval

Paste fara gluten cu somon afumat

Paste fara gluten cu somon afumat

Celiaci.ro Paste 1 Comment

Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente: 200 g de paste fara gluten Schar 150 g de mazare in consverva 200 g de somon afumat 150 g de iaurt grecesc 150 g de smântână (sau creme fraiche) 1 lingură de coajă de lămâie 3 linguri de suc de lămâie 1 lingură de …

Spaghete fara gluten cu varza de Bruxelles

Spaghete fara gluten cu varza de Bruxelles

Celiaci.ro Paste Lasa un Comentariu

Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente: 200 g de spaghete fără gluten Schar 10 roșii cherry 350 g de varză de Bruxelles 2 linguri de ulei de măsline 25 g de unt 2 cepe verzi 1 mână de pătrunjel 200 ml de sos de roșii sare, piper

Spaghete fara gluten cu pesto de lamaita

Spaghete fara gluten cu pesto de lamaita

Celiaci.ro Paste Lasa un Comentariu

Reteta creata de Bucataria Urecheatei Ingrediente: 1 pachet spaghetti fara gluten Schär 50 g frunze de lamaita 50 g frunze de patrunjel proaspat 50 g parmezan razuit 60 g caju 1 catel mic de usturoi 80 ml ulei de masline zeama de la ½ lamaie sare si piper dupa gust