Reteta creata de Arome de Poveste. Ingrediente: 3 oua de tara 4 linguri ulei de cocos + 1 lingura ulei pentru uns tigaia un praf de sare 1 lingura zeama lamaie 1 lngura esenta vanilie 250 ml lapte orez si migdale 70 ml apa minerala 110 gr faina de cocos 50 …
Crumble fara gluten cu rubarba si capsuni
Reteta creata de Arome de Poveste. Ingrediente: Compozitie: 200 gr rubarba (cantitate neta – deja curatata) 250 gr capsuni (cantitate neta – deja curatati) 70 gr zahar de cocos 15 ml zeama lamaie 20 gr faina de tapioca Crusta: 50 gr migdale tocate 35 gr faina migdale 60 gr faina fara …
Negrese fara gluten
Reteta creata de Pastry Workshop. Ingrediente: 60g ciocolata neagra, tocata 125ml ulei de cocos 3 oua 120g zahar brun 1 lingurita extract de vanilie 70g mix de faina fara gluten Dr Schar 70g cacao 1/4 lingurita sare 1/4 lingurita bicarbonat
Biscotti fara gluten cu ciocolata
Reteta creata de Pastry Workshop. Ingrediente: 280g mix de faina fara gluten Dr. Schar 50g cacao 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1/2 lingurita praf de copt 1/4 lingurita sare 1/4 lingurita scortisoara 30g felii de migdale 115g unt, topit 140g sirop de agave 1 banana mica, piure 2 oua 1/2 lingurita …
Biscuiti fara gluten cu cacao
Reteta creata de Salt’n’Sasha. INGREDIENTE: 200g faina fara gluten Dr. Schar 125g Green Sugar Cooking 50g arahide coapte 40g cacao 80g unt moale 2 oua medii 1 vf. cutit sare 1 pastaie de vanilie
Briose fara gluten cu fructe de padure
Reteta creata de Bucataria Familiei Mele. Ingrediente: 280 gr. de făină gluten free Dr. SCHAR – Mix Patisserie 1 linguriță praf de copt 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu un strop de sare 100 gr. zahăr brun coaja de la 2 lime 100 gr. unt, la temperatura camerei 150 gr. iaurt …
Tort de inghetata fara gluten
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente 4 galbenusuri 300 ml lapte 1 pastaie de vanilie 400 ml smantana dulce 6 linguri de zahar 200 gr capsune 2 linguri suc de lamaie coaja de la o lamaie 200 gr mure 300 gr biscuiti digestivi cu ciocolata Dr Schar Decor 200 ml …
Tort fara gluten cu caramel si ciocolata
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: Blat cacao 4 oua mari + 2 galbenusuri 5 linguri zahar 1 praf de sare 5 linguri Mix Patiserie Dr. Schar 2 linguri cacao 50 gr unt topit si racit Blat albusuri 4 albusuri 1 praf de sare 5 linguri zahar 4 linguri Mix Patiserie …
Mini-Tarte fara gluten cu ciocolata si cafea
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente crusta 200 gr banane uscate 2 linguri cocos 100 gr mix universal Dr Schar 80 gr unt Umplutura 150 ml smantana pentru frisca 150 gr ciocolata neagra 3 linguri zahar 2 linguri cafea Bezele cu cocos 3 albusuri 1 praf sare 4 linguri zahar 3 linguri …
Tort fara gluten cu fructe
Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente pentru blat: 220 g de făină Mix Patisserie 200 g de zahăr 125 g de unt 125 ml de lapte 4 ouă 10 g de praf de copt Pentru mousse de fructe de pădure: 400 g de fructe de pădure congelate 200 g de ciocolată …
Prajitura fara gluten cu zmeura
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: Blat 6 oua medii(M) 80 g zahar 4 lg ulei de floarea soarelui (presat la rece) 130 g g Mix Patisserie Dr. Schar (Mix C) 1 lgt pasta de vanilie 1 lgt esenta rom (optional) Sos de capsune 300 g capsune 3 lg zahar …
Prajitura fara gluten cu ciocolata si zmeura (fara coacere)
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: Ganache de ciocolata 200g smantana pentru frisca 100 g ciocolata amaruie (55% cacao) Baza 200 g biscuiti Maria 50 g unt topit/ulei de palmier 8 lg ceai de menta/lapte Crema de zmeura 300 g zmeura 4 lg cu varf zahar 200 g smantana pentru …