Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
ECLERE SI CHOUX A LA CREME CU CAPSUNI – FARA GLUTEN
Reteta creata de bucate-aromate.ro. Ingrediente coji de choux 50 ml de lapte 75 ml de apă 50 g unt cu 82% grăsime 75 g făină cernută Bread-Mix de la Schar 2-3 ouă mari ½ linguriţă de zahăr un praf de sare crema 200 g mascarpone la temperatura camerei 100 ml …
PRAJITURA CU GEM DE PRUNE SI NUCI – FARA GLUTEN
Reteta creata de bucate-aromate.ro. Ingrediente pentru o tavă de 25×15 cm sau o formă rotundă de aprox. 20 cm aluatul 200 g unt rece cu min. 65% grăsime 200 g făină (Mix Patisserie de la Schar) 3 linguriţe rase de zahăr pudră 1 linguriţă rasă de praf de copt (fără …
BILUTE DIN BISCUITI CU VISINE – FARA GLUTEN
Reteta creata de bucate-aromate.ro. Ingrediente 300 g biscuiți digestivi fără gluten 250 g nuci 150 g unt 100 ml lapte 50 g zahăr (sau după gust dacă doriți bomboane mai dulci) 2-3 linguri de cacao neagră 1-2 lingurițe de extract de vanilie sau esență de rom vișine din vișinată sau …
MELCISORI CU NUCA SI SCORTISOARA – Fara gluten
Reteta creata de bucate-aromate.ro. Ingrediente 500 g făină ( am folosit Mix Patisserie de la Schar) 10 g drojdie drojdie uscată fără gluten de la Schar (sau15 g de drojdie proaspătă) 120 g zahăr 200 ml de apă coaja rasă de la o lămâie 1 vârf de cuţit de şofran …
PRAJITURA SEMILUNA CU NUCA – Fara Gluten
Reteta creata de bucate-aromate.ro. Ingrediente 1 cană cu vârf de făină fără gluten Mix Patisserie de la Schar 1 lingură de cacao (de preferat cacao neagră, are un gust mai intens şi o culoare mai frumoasă) ½ cană de zahăr 1 cană cu apă ½ cană de ulei 1 linguriță …
Prajitura marmorata fara gluten cu capsune si rubarba
Reteta creata de DanaTudor.ro Ingrediente: Pentru aluat: 5 oua 20 linguri faina Mix C – Mix Patisserie de la Schar 20 linguri zahar 20 linguri ulei din floarea soarelui 20 linguri lapte vegetal din nuci caju facut in casa (reteta aici) o lingurita praf de copt un praf de sare …
Pricomigdale fara gluten
Reteta creata de DanaTudor.ro Ingrediente: 160g nuca macinata 24g faina fara gluten Mix C – Mix Patiserie de la Schar 4 albusuri 240g zahar un praf de sare cateva picaturi extract de migdale aroma naturala de vanilie.
Prajitura fara gluten cu capsune, rubarba si bezea
Reteta creata de DanaTudor.ro Ingrediente: Pentru aluat: 3 oua intregi + 2 galbenusuri 20 linguri faina Mix C – Mix Patisserie de la Schar 20 linguri zahar 20 linguri ulei din floarea soarelui 20 linguri lapte vegetal o lingurita praf de copt un praf de sare aroma naturala de vanilie …
Prajitura rasturnata fara gluten, cu portocale
Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente: portocale roșii de preferință 50 g de unt 1 lingură de suc de lămâie 130 g de zahăr brun Pentru compoziție: 220 g de unt moale 125 g de făină de porumb 65 g de făină fără gluten (mix patisserie Dr. Schar) 8 g …
Tort fara gluten cu visine si ciocolata
Reteta creata de Biochimist La Cratita. Ingrediente: Blat: 3 oua mari 40 g indulcitor natural din stevia (pulbere) 40 g mix universal Farina 10 g cacao 1 praf sare Piure + jeleu de visine: 500 g visine congelate (fara samburi) 100 g indulcitor natural 6 foi de gelatina Crema de frisca: …
Tort fara gluten cu piscoturi
Reteta creata de Delicii. Ingrediente: 2 pachete piscoturi de la Schar 250g frisca 200g mascarpone 2 banane 1 borcan dulceata de zmeura zmeura proaspata pentru decor coaja rasa de la 1 portocala 1 cana de lapte sau suc de portocale