Reteta creata de Bucataria Familiei Mele. Ingrediente: crackers fără gluten sparanghel alb proaspăt – cam cât cuprindeți cu două mâini sucul de la jumătate de lămâie ulei de măsline extra-virgin sare Parmigiano Reggiano pentru ras busuioc proaspăt
Scones fara gluten
Reteta creata de Adelicii. Ingrediente 66 g făină Schar 100 g făină hrișcă 32 g făină porumb 2 lingurițe praf de copt 3 fire de usturoi verde (tocat mărunt) 6 frunze de salvie proaspătă (tocată) 20 g parmezan 60 ml ulei de măsline 60 g smântână grasă 205 g piure …
Bruschette cu dovleac ras si cascaval
Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: 8 felii de paine fara gluten facuta in casa (sau 4 chifle taiate in 2) 500g dovleac (bostan) ras mare 50g unt 2 linguri de ulei de masline sare, piper, chimen, cimbru uscat optional ½ lingurita de fulgi de ardei chili 200g cascaval ras …