Intreaba un nutritionist

Ai o intrebare despre boala celiaca sau dieta fara gluten? Intampini greutati in adoptarea unei alimentatii sanatoase? Nutritionistul Lorena Crisan iti va raspunde online, prin email, la toate intrebarile tale. Scrie-ne mai jos, folosind formularul, si vei primi raspunsurile in cel mai scurt timp.

Lorena Crișan este nutriționist dietetician. A absolvit programul de licență al Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, Facultatea de Farmacie, specializarea Nutriție și Dietetică. Ulterior a continuat cu programul de master “Nutriția și calitatea vieții” în cadrul aceleași facultăți. Cunoștințele acumulate în decursul celor 5 ani de studii, experiența clinică in spitalele clujene, precum și participarea la congrese și manifestări în domeniul nutriției medicale, îi conferă bagajul necesar pentru a face recomandări bazate pe dovezi științifice de actualitate.

Preocuparea sa pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată, faptul că este o persoană axată pe prevenție și asigurare a unei calități a vieții cât mai crescute au făcut-o să cerceteze în fiecare zi și să facă din pasiunea sa țelul de a-i ajuta pe ceilalți. Educația alimentară și de stil de
viață, alături de o nutriție personalizată reprezintă cheia succesului în atingerea rezultatului terapeutic dorit în numeroase boli la orice categorie de vârstă.