GlutenTox – Test pentru depistarea glutenului din alimente

Celiachia reprezinta o intoleranta alimentara permanenta la gluten si este una dintre cele mai des intalnite intolerante alimentare din lume.

Vinovatul pentru aceasta boala este, glutenul – o proteina prezenta in grau si in alte cereale, precum ovazul, orzul, secara si kamutul. In cazul unei persoane de orice varsta, care sufera de intoleranta la gluten, ingerarea unor cantitati chiar si neinsemnate de alimente care contin gluten, declanseaza o reactie imuna in intestinul subtire, cauzand o inflamatie cronica si ducand la aparitia numeroaselor simptome si boli asociate cu celiachia.

Din pacate, nu este suficient pentru un celiac sa nu mai consume paine, paste si alte produse fainoase pe baza de grau si cereale glutenice. Glutenul se poate ascunde in cosmetice (precum rujul, care poate fi ingerat), medicamente si alimente procesate care in mod naturalnu ar trebui sa aiba gluten (mezeluri, sosuri, condimente, etc.).

glutentox

Ce sunt kiturile de testare pentru gluten?

Kiturile de testare pentru gluten GlutenTox, atat cele destinate uzului casnic cat si cele profesionale, sunt special concepute pentru a ajuta atat celiacii, cat si producatorii de alimente sa verifice daca se gasesc urme de gluten in alimentele testate.

Kiturile de testare GlutenTox Home ajuta familiile si persoanele ce sufera de boala celiaca sa evite contaminarea in alimente, bauturi sau alte ingrediente.

Ce masoara aceste teste?

Anticorpul G12 din GlutenTox detecteaza cel mai toxic fragment din molecula de gluten, peptida 33-mer. Este eficient impotriva contaminarii din toate cerealele care contin gluten (grau, secara, orz etc.).

Toate seturile de testare GlutenTox functioneaza eficient in detectarea contaminarii cu gluten a ingredientelor, precum si a produselor finite.

GlutenTox Home este un kit de testare usor de utilizat, care va permite sa testati daca un produs alimentar este contaminat cu gluten. Acest kit de testare a glutenului nu necesita echipamente speciale si ofera rezultate clare in mai putin de 20 de minute.

In plus, puteti alege sensibilitatea fiecarui test de gluten din kit, in functie de nevoile dumneavoastra personale: 20ppm sau 5ppm.

Gluten Tox Home Gluten Tox Home

Caracteristici GlutenTox Home:

  • Poate detecta doar pana la 5ppm gluten.
  • Nu este necesar un echipament special. Totul este inclus in kit.
  • Raspuns rapid: un raspuns fiabil in mai putin de 20 de minute.
  • Utilizeaza anticorpul G12 pentru a detecta glutenul din toate cerealele care contin gluten.

Daca intoleranta la gluten a fost confirmata de un medic gastro-enterolog, atunci, din momentul in care ati fost diagnosticati, trebuie sa faceti totul pentru a evita consumul alimentelor cu gluten sau contaminarea accidentala cu gluten, iar GlutenTox este kitul care va va ajuta sa mentineti o dieta fara gluten 100% sigura. Il puteti achizitiona de aici .

De unde pot comanda GlutenTox Home?

De aici – categoria „Kituri de testare”.

comanda produse fara glutenKiturile de testare nu intra in oferta cu reducerile procentuale din valoarea cosului.